Leder • 19/12/2017

Glædelig jul og godt nytår

jul-nyhed

2017 tegner til at blive endnu et fantastisk år i Fynsk Erhverv – og for Fyn. Endnu engang har vi fået bekræftet, at ’Sammen står vi stærkest’. Det viser den store opbakning til vores netværk, aktiviteter og arrangementer, senest ved det velbesøgte Topmøde på Tøystrup Gods i november.

Og det viser de positive resultater, som vi sammen har skabt til gavn for ikke mindst det fynske erhvervsliv, og som vi forventer bliver stemt igennem i Folketinget inden jul. Jeg tænker selvfølgelig her især på udvidelsen af den fynske motorvej og nedsættelsen af brotaksterne over Storebælt. Uden erhvervslivets massive pres og klare stemme havde risikoen for at blive forbigået og overset endnu engang været overhængende. Men med etableringen af Storebæltskomitéen fik vi synliggjort den store opbakning fra hele Danmark bag kravet om at få nedsat broafgifterne over Storebælt, og det blev efter min overbevisning afgørende for det positive udfald, der i første omgang giver 15% rabat i 2018 og 10% i 2023. Det vil styrke konkurrencekraften i de fynske virksomheder – både i kampen om nye kunder og nye medarbejdere. Dermed bliver Fyn mere attraktiv som region at flytte til eller at pendle til, og de fynske virksomheder får adgang til flere kvalificerede medarbejdere. Og det har vi brug for.

Med etableringen af Storebæltskomitéen fik vi synliggjort den store opbakning fra hele Danmark bag kravet om at få nedsat broafgifterne over Storebælt, og det blev efter min overbevisning afgørende for det positive udfald, der i første omgang giver 15% rabat i 2018 og 10% i 2023.

Øget synlighed og forretning
Derfor afstikker 2017 også kursen for vores indsats fremadrettet – og også her har vi brug for at stå sammen og spille hinanden stærke. Derfor har vi skabt Den fynske virksomhedsportal, som også baner vejen for større samhandel, synlighed og forretning i de fynske virksomheder. Her finder du din næste kunde, leverandør, rådgiver eller samarbejdspartner – og de finder dig. Så brug fem minutter på din virksomhedsprofil, de kan hurtigt tjene sig selv ind igen.

Vi glæder os til 2018, hvor vi opruster Fynsk Erhverv på endnu flere fronter – de fronter, der styrker dig og din forretning. Er din virksomhed endnu ikke en del af vores stærke fællesskab, så benyt vores julekampagne her i december til at komme med ombord. Følg os i vores nyhedsbreve og på vores forskellige platforme og tag for dig af den brede palette af services, værktøjer, viden og netværk, som partnerskabet i Fynsk Erhverv også giver adgang til.

Vi glæder os til at møde jer alle igen i det nye år.

Rigtig glædelig jul og godt nytår – endnu et fantastisk nyt år.

Jytte Reinholdt
Direktør