• 15/05/2018

Netværk er noget vi giver til hinanden

Af Jytte Reinholdt, direktør i Fynsk Erhverv

At netværk er værdifuldt, det bekræfter vores seneste rundspørge til Det Fynske Erhvervspanel. Det er her, vejen til nye forretningsmuligheder, løsning på hverdagens udfordringer og kilden til ny viden og inspiration opstår.

Netværk er – ligesom licens – noget, vi giver til hinanden. Det handler ikke alene om, hvad hver enkelt kan få ud af det, men i høj grad om, hvordan vi sammen kan udvikle os selv og vores virksomheder ved at dele vores viden og erfaringer og åbne de rigtige døre for hinanden. Og det er præcis kernen i vores netværk – og i Fynsk Erhverv.  Sammen står vi stærkest!

Fynsk Erhvervs netværkskoncept er garanti for stort udbytte, ikke mindst på grund af gensidig fortrolighed og den professionelle facilitering. Hvert enkelt netværk er sammensat af 15-20 fynske virksomhedsledere fra forskellige brancher, men med ejerskabet og/eller lederskabet som fælles reference. Uanset om du er ejerleder eller ansat direktør, om du er eneste ansatte i din virksomhed eller har adskillige ansatte, om du er HR-direktør, salgsdirektør eller noget helt tredje, så kan vi også tilbyde dig et stærkt netværk, hvor du både bidrager til og får strategisk sparring, ny inspiration og viden  og et velkomment energiboost i hverdagen.  For slet ikke at tale om adgang til dit netværks netværk – og her ligger uanede muligheder.

Tag et kig på vores netværk og de fynske virksomhedsledere, du kan møde her. Finder du ikke det netværk, du søger, så hold dig endelig ikke tilbage. Som erhvervslivets egen organisation etablerer vi præcis de netværk, der er efterspørgsel efter.

Netværk er værdifuldt – så træf en vigtig beslutning og du er godt på vej.