• 14/06/2017

Mental Fitness – få styr på tanker og optimer din beslutningsevne

Af hypnoseterapeuter Kate Garfalk og Anita Olsen

Bliv den bedste udgave af dig selv med hypnoseterapi. Prøv disse to lydfiler og få styr på tanker og optimer din beslutningsevne.

Kender du det … når alle dagens opgaver, møder og konfrontationer med både andre og dig selv stimler sammen til stormøde? Uden dagsorden eller dirigent! – og oven i købet også har inviteret alle morgendagens opgaver og krav? Hvor bl.a. billeder, tanker, følelser, overvejelser og bekymringer suser rundt i hovedet uden mål og tager dit fokus? Tapper dig for energi til dagen i morgen og forhindrer dig i den rolige og nærende nattesøvn, du havde besluttet at indtage.

Og kender du det … når du skal træffe en beslutning – stor eller lille, men vigtig. Hvor du mister fokus og lader dig vildlede og distrahere af andre opgaver og vigtige gøremål? Kan se både fordele og ulemper og ikke får afsat tid og ro til at gøre noget ved det? Hvor tankerne om mulige konsekvenser ved at træffe den forkerte beslutning handlingslammer dig?

Alt i alt nogle af de typiske situationer, der tapper energien, og ofte også er frontløber for stress tilstande. Du kan forebygge. Forebyggelse er guld værd, og stress KAN forebygges. Når de tidlige symptomer melder sig, skal du stoppe op.

Stress er INGEN sygdom. Det er din krops og dit sinds måde at fortælle dig på, at du reagerer uhensigtsmæssigt i visse situationer. At du bliver overvældet. Dine reaktioner er resultat af dine tanker og følelser. Tanker og følelser er resultat af dine holdninger. Smart !!!….. og enkelt at ændre.

Stress er INGEN sygdom. Det er din krops og dit sinds måde at fortælle dig på, at du reagerer uhensigtsmæssigt i visse situationer. At du bliver overvældet.

Lydfiler med hypnoterapi virker, når din viljestyrke strejker og skaber positiv forandring af tankemønstre og dermed en ny livsstil på rekord tid.

MENTAL FITNESS – i praksis
Mærk den positive forandring og få kontrollen tilbage. Når du anvender lydfilerne, er det VIGTIGT, at du sætter eller lægger dig godt til rette og gennemfører hele øvelsen. Ønskes en forandring, anbefaler vi, at du anvender lydfilen mindst 20 dage i træk. Underbevidstheden skaber derved den ønskede forandring, og på den måde opnår du det bedste resultat. Lytter du kun til filen uden at følge ovennævnte, vil du formentlig blive klogere, men du vil ingen forandring opnå. OBS! Lydfilen må ALDRIG anvendes, når du kører bil eller betjener maskiner.

Disse to lydfiler skal begge anvendes lige før søvn.

Tankemylder – fri af dagens bekymringer og tanker (15 min.)

At træffe en beslutning (20 min.)

Blogindlæg

Netværk er noget vi giver til hinanden

Af Jytte Reinholdt, direktør i Fynsk Erhverv At netværk er værdifuldt, det bekræfter vores seneste rundspørge til Det Fynske Erhvervspanel. Det er her, vejen til nye forretningsmuligheder, løsning på hverdagens udfordringer og kilden til ny viden og inspiration opstår. Netværk...

Blogindlæg

Hvad er en kernefortælling – og hvordan finder du den?

Af Anders Vincent Jacobsen, chefkonsulent og partner i Change Virksomhedens kernefortælling er dén fortælling, der ligger allerdybest inde i kernen af din kommunikation og dermed også forretning. Den danner grundlag for al din kommunikation og fortæller, hvad virksomheden står for....

Blogindlæg

Netværk dig til succes

Af Jytte Reinholdt, direktør i Fynsk Erhverv I Fynsk Erhverv er vi ikke et sekund i tvivl om betydningen af stærke relationer – for dig som leder og for hele din virksomhed. Vi har igennem længere tid skabt os værdifulde erfaringer...