×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Broen-Lab A/S Premium CVR-nr 36454423
Industri, råstofudvinding og forsyningsvirksomhed 95 medarbejdere
Drejervænget 2 5610 Assens
Aktieselskab Etableret: 05-12-2014
Præsentation
BROEN-LAB er et førende brand inden for laboratorieudstyr, anerkendt for fleksibilitet og holdbarhed over hele verden. Store virksomheder har valgt os, fordi vi giver dem den konkurrencemæssige fordel, de har brug for i kampen om talenter og markedsandele

Siden begyndelsen i 1960’erne har vi holdt fast i høj kvalitet. Det betyder, at mange af vores tidlige installationer fra de år stadig er i drift. Vi går måske glip af reparations- og udskiftningsopgaver på den konto, men det giver god mening for os. Vi vil hellere bruge vores tid på at udvikle nye koncepter og teknologier, der kan hjælpe vores kunder til at nå endnu længere.

Vi involverer os i nære samarbejder med vores kunder. Det handler dels om at kunne skræddersy de bedste løsninger til særlige udfordringer og lokationer, dels om at lære så meget som muligt om vores kunder og deres virkelighed. Det er vores forståelse af arbejdsforhold og forretningsdynamikker i pharmasektoren, hos industrivirksomheder og i den akademiske verden, der gør det muligt for os at forblive relevante.
Jobopslag
Virksomheden har ingen jobopslag.
Henning Nicolajsen
Bestyrelsesformand
Tlf.: +4523401010
Nicky Berg
CSO
Tlf.: 23401092
Torsten Kjeldsen
COO
Tlf.: +4523401080