Arrangement

Infomøde om Videnforum for Digital Transformation

Forretningsverdenen bliver stadig mere kompleks med stigende krav fra kunder, leverandører og øvrige stakeholders. Globaliseringen er i opbrud, nye megatrends presser sig på samtidig med, at digitale forretningsmodeller, værktøjer og teknologier har skabt nye forretningsmæssige muligheder og udfordringer.

Sidder du med det strategiske ansvar for den digitale omstilling og udvikling i virksomheden og søger du sparring og viden på området? Så er Videnforum for Digital Transformation skabt for dig.

Den 10. januar holder vi informationsmøde, hvor du vil høre mere om indhold, møderne og Videnforumskonceptet, samt hvilke muligheder du har.

Dagens Program

  • Velkomst og introduktion
  • Fynsk Erhvervs Videnforum koncept og værdiskabelse
  • Videnforum for Digital Transformation– formål, indhold og praktik
  • Indlæg til debat – AI og Legal Risk Management
    v/ Rune Aagaard – Legal Advisor
  • Forventninger til Videnforum for Digital Transformation
  • Networking

I Videnforum for Digital Transformation bliver du klædt på til at sætte dagsordenen for virksomhedens arbejde med at udvikle og eksekverer den digitale strategi, og du er med til at bestemme hvilke emner inden for den digitale dagsorden, som gruppen skal arbejde med. Det omfatter bl.a. emner som:

● Digital strategi

● Digital transformation

● Transformation af organisationen

● Digitalisering i direktion og bestyrelse

● IT og digitalisering i forening

● AI og ChatGPT som forretningsløsning m.fl.

Arbejdet i Videnforum fokuserer således på at give deltagerne de bedste forudsætninger for at tilføre værdi til deres virksomheder og at sætte dagsordenen for virksomhedens arbejde med Digital Transformation.

Vi får og deler ny viden i gruppen både i form af indlæg fra forskere og videneksperter og ikke mindst med et praksisnært perspektiv fra gruppens medemmer. Den nye viden diskuteres, anvendes i praksis og evalueres ud fra din og andre lederes egne erfaringer.