×

Find virksomhed eller søg efter en branche

KAR+CO Premium CVR-nr 36940492
Erhvervsservice/finanssektor/rådgiver/konsulent 15 medarbejdere
Fynsvej 9 5500 Middelfart
Anpartsselskab Etableret: 01-04-2017
Præsentation
KAR+CO er en partnerejet dansk konsulent-virksomhed med fokus på god ledelse. Vi ser god ledelse som den vigtigste hjørnesten i arbejdet med at skabe forretningsmæssig fremdrift. Det er derfor udtrykt i vores navn: At drive virksomhed handler om at levere målbare Resultater (R). Det kræver den rigtige Adfærd (A) i sikkert samspil med de rette Kompetencer (K).

Vores ydelser er koncentreret om at skabe værdi for dig og din virksomhed indenfor tre kerneområder: 1. Vi hjælper dig med at sætte det rigtige hold gennem rekruttering af ledere og nøglepersoner. 2. Vi hjælper dig med at opstille de rigtige mål gennem strategisk ledelsesrådgivning. 3. Vi hjælper dig med at sikre fremdrift og nå dine mål gennem ledelses- og organisationsudvikling.

Hos KAR+CO har vi udvalgt en række globalt anerkendte koncepter og værktøjer, som i rigtig mange virksomheder vil være særligt velegnede i forbindelse med leder-, medarbejder- og teamudvikling. Vi har desuden nogle af de dygtigste eksperter, der med værktøjerne kan tilføre værdi til den enkelte virksomhed.
Bruttofortjeneste
-
Resultat før skat
-
Seneste offentliggjorte regnskab
Reference
Virksomheden har ingen referencer.
Hans-Erik Schou
Partner
Tlf.: +4542404488