Nye partnervirksomheder
×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Innovize Premium CVR-nr 39423774
Virksomhedsrådgivning
Lind Hansens Vej 11C 5000 Odense C
Enkeltmandsvirksomhed Etableret: 01-04-2018
Præsentation
Jeg hedder Mille Lindskrog Knudsen er selvstændig konsulent og arbejder i bestyrelser samt Advisory Board hos virksomhederne ”DOT A/S”, Viking Software og Fiks IT A/S.

Jeg har stiftet konsulentvirksomheden innovize, hvor jeg rådgiver virksomheder indenfor Strategi, Innovation og ledelse og ikke mindst … er jeg facilitator af Direktørnetværk hos Fyns Erhverv. Jeg er samtidig Netværkschef for CEO Netværk - Odense Robotics, hvor jeg har samlet robot direktørerne fra hele klyngen.

Jeg har en baggrund fra IT-branchen, hvor jeg har arbejdet med salg og ledelse gennem mere end 25 år. Jeg har færdigheder indenfor Virksomhedsledelse, Strategi, Salgs- og Marketing Management, Forhandling, Innovation og Forretningsudvikling. Jeg er uddannet ved INSEAD Paris, Business Kolding samt SDU i Odense.

innovize
Gennem min virksomhed innovize, rådgiver jeg indenfor strategiarbejde, både omkring opbygning af strategien, men også ifm. den konkrete udarbejdelse af forretningsplaner. Jeg kan hjælpe med at ”få tingene til at ske” gennem sparring med direktion/ledergruppen eller støtte til de ildsjæle som har fået bolden.

Jeg er "god til mennesker" og er coach for både erfarne og helt unge ledere, og det giver mig en indsigt i områder, som jeg ellers ikke ville komme så tæt på.

Har i samarbejde med PinPointers ApS arrangeret en workshop med Alexander Osterwalder (manden bag Business Model Canvas).

Jeg er formand for netværket ”Bestyrelseskvinder” og deltager i flere andre netværk. Jeg har selv startet både brugergrupper og andre netværk op, herunder en brugergruppe i Trælastbranchen, som har været kørende siden 1998 med op mod 60 medlemmer.
Aktiviteter
Bruttofortjeneste
-
Resultat før skat
-
Seneste offentliggjorte regnskab
Jobopslag
Virksomheden har ingen jobopslag.
Mille Lindskrog Knudsen
Tlf.: +4520859845