×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Dacapo Premium CVR-nr 30247299
Erhvervsservice/finanssektor/rådgiver/konsulent 7 medarbejdere
Kochsgade 31D 3 5000 Odense C
Anpartsselskab Etableret: 09-02-2007
Præsentation
Vi afdramatiserer hverdagen ved at dramatisere den!

Dacapo A/S er en konsulentvirksomhed, der bruger teatermetoder som en vigtig del af sin konsulentpraksis. Vi er født og opvokset i Odense og kan i 2020 fejre 25 års jubilæum.

Involvering, dialog og perspektivbytte er i fokus i alle vores processer.

Vi arbejder med alle typer af forandringer, hvor der er mennesker involveret. Det kan være kulturforandringer, procesændringer eller forandringer i den måde virksomheden er organiseret på - forandringer, der presser arbejdsmiljøet! Vi tager fat i det, der kommer på spil for mennesker i forandring.

Vi arbejder med folks følelser, relationer, interaktioner og identitet i arbejdet. Vi hjælper med at skabe mening med forandringen, give flere og nye handlemuligheder for at være i processen.

Med teatret sætter vi et spejl op hvor deltagerne - både ledere og medarbejdere - kan genkende sig selv og hinanden. Fiktionen giver dem mulighed for at diskutere det, de oplever, uden at pege på hinanden. Vi involverer så mange som muligt i vores processer, fordi det er medarbejderne, der skaber forandringen.

Områder vi arbejder indenfor er Ledelse, Konflikthåndtering, Usikkerhed, Sygefravær, Samarbejde, Trivsel, Stress, Sikkerhed på arbejdspladsen - for blot at nævne nogle.

Aktiviteter
Jobopslag
Virksomheden har ingen jobopslag.
Titi Astono
Partner med ansvar for salg og marketing
Tlf.: +4525213945
Mail: ta@dacapo.as
Per Lykke Hansen
Partner, konsulent og skuespiller
Tlf.: +4522107613
Mail: pl@dacapo.as
Jennie Nielsen
Partner, konsulent og skuespiller
Tlf.: +4522107605
Mail: jn@dacapo.as