×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Supersimpelt ApS Premium CVR-nr 39180782
Erhvervsservice/finanssektor/rådgiver/konsulent 3 medarbejdere
Kristianslundsvej 1 5400 Bogense
Anpartsselskab Etableret: 19-12-2017
Præsentation
INTUITIV SPARRING I LIV & KARREIRE

For os er det vigtigt, at vi sammen gennemgår en proces, som du/i forstår og at der skabes bevidsthed om jer selv og hele gruppen, uanset om det er en hel virksomhed eller en bestyrelse et team el.lign. Vi har selvfølgelig vores kompetencer i rygsækken med ledelse i praksis, markedsføring, design og vores intuitive tilgang. Med intuitionen kobler vi både hjerne og hjerte i processen og på den måde analyserer os frem til det bedste beslutningsgrundlag.

Det bedste beslutningsgrundlagVi kan ikke beslutte for mennesker eller organisationer, hvad eller hvordan de skal komme i mål. Det vi kan, er at vise muligheder og mulige forhindringer for det bedste beslutningsgrundlag. Det gør vi med sparring og rådgivning, hvor vi afdækker hele organisationen inden for ledelse, kultur, strategi, kommunikation, personale, økonomi og branding. Hvordan opererer organisationen internt og hvordan ser det ud udefra, både rent visuelt, men også fra kunders og samarbejdspartneres vinkel.

Forretningsudvikling kræver bevidsthed
Oftes starter samarbejdet med at skabe bevidsthed over "rigets" tilstand. Derudover er det vigtigt at have kemi, for ellers er det umuligt at lave noget konstruktivt. Der skal være en gensidig respekt for hvert vores fagområde og processen, du er chefen og vi er dine legekammerater på godt og ondt (vi er nemlig super ærlige). Ved at få skabt et overblik kan vi bedre samle hele puslespillet. Vi laver et udkast til et forløb, hvor vi både beskriver processen og afstemmer forventninger. Vigtigst af alt, så drejer det sig om at konkretisere den identitet, der passer til jer og jeres værdier.  

Smartass branding kan ikke stå alene
Det kommer sikkert bag på nogen… men al forskning viser, at mennesker skal trives for at yde deres bedste. Derfor kobler vi den menneskelige livsglæde på arbejdsglæde og effektivitet. Samtidig er en virksomheds ansatte de bedste ambassadører for en branding, og det kræver et helt andet indblik og proces, end kun en visuel branding profil. Vi har derfor valgt at arbejde med hele identiteten i liv og karriere, da de to er flettet godt og grundigt ind i hinanden. Faktisk er fokus på tiltrækningskraft vigtigere end nogensinde! Hvad tiltrækker du som menneske eller som virksomhed med det du signalerer? Vil du vide mere om det – så er det supersimpelt… RING ELLER SKRIV.
Reference
Virksomheden har ingen referencer.
Ghita Kuhlmann
Strategisk ugle/medejer
Tlf.: +4522257843
Birgitte Pliniussen
Kreativ Magiker / medejer
Tlf.: 22541743