×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Supersimpelt ApS Premium CVR-nr 39180782
Erhvervsservice/finanssektor/rådgiver/konsulent
Kristianslundsvej 1 5400 Bogense
Anpartsselskab Etableret: 19-12-2017
Præsentation
SuperSimpelt består af Birgitte Pliniussen (AD’er, clairvoyant og konceptudvikler) samt Ghita Kuhlmann (HD-A). Sammen kan vi levere en komplet identitet for jer som firma, der ønsker at være autentiske og holde fokus på jeres profil - eksternt såvel som internt. Det handler om at have hjertet med i alt man gør og er - og det kan vi undervise og guide jer i.

Navnet SuperSimpelt er samtidig lig med dét, som vi gerne vil give videre – følelsen af at forstå helheden og processen på en simpel måde. Det vigtigste er måske ikke engang målet, som vi sammen definerer, men det er vejen dertil og den læring der springer ud deraf. I vil efterfølgende være i stand til at \\\"stå vagt\\\" og selv kunne have føling med ydre og indre identitet - og kan handle derfra.

Det er vigtigt at finde ud af, hvor der skal sættes ind, og hvilke redskaber I skal prioritere. Dette kan være alt fra udvikling/optimering af ledere, medarbejdere, intern og eksterne værdier, samt måder at håndtere det hele på - jeres visuelle identitet og hvordan i så fald ser ud og opleves af andre?

Vi giver jer rådgivning og sparring til selv at kunne styrke jeres fundament, og til at kunne være på vagt for påvirkninger - (de er der jo hele tiden - de små banditter). At kunne tilgå opgaver og beslutninger med både hjerne og hjerte.

Processen er altid afhængig af mange elementer. Så der er altså ikke kun én opskrift og én måde at gøre det her på. Samarbejdet og forståelsen for opgaven er essentiel for resultatet - fra begge sider. Det er kombinationen af mange komponenter fra begge parter, hvor vi putter ærlighed, inspiration og humor samt vore intuitive tilgang i processen.
Aktiviteter
Bruttofortjeneste
-
Resultat før skat
-
Seneste offentliggjorte regnskab
Reference
Virksomheden har ingen referencer.
Ghita Kuhlmann
Strategisk ugle/medejer
Tlf.: +45 22257843
Birgitte Pliniussen
Kreativ Magiker / medejer
Tlf.: +45 22 54 17 43