×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Hvidkilde Gods v/CJALL Premium CVR-nr 39662760
Fåborgvej 260 5700 Svendborg
Enkeltmandsvirksomhed Etableret: 01-07-2018
Præsentation
Hvidkilde Gods ejes i dag af Carl Johan greve Ahlefeldt-Laurvig-Lehn. Han har ejet det siden 2018, hvor han overtog det fra sin far Christian greve Ahlefeldt-Laurvig-Lehn. Godset som virksomhed består af flere driftsgrene og en masse andre aktiviteter, som kommer befolkningen på Sydfyn og gæster og turister omkring Hvidkilde til gode.

Hvidkilde Gods’ historie strækker sig tilbage til 1300-tallet og er i dag en moderne virksomhed med godt 30 ansatte, der driver ca. 1.750 hektar skovbrug, 1.250 hektar landbrug og mere end 70 udlejningsejendomme omkring godset, samt nogle erhvervslejemål. Hertil kommer jagtudlejning, grusgrav, solceller, mountainbike track og events i godsets riddersal.

Godset spiller en væsentlig rolle i lokalsamfundet og har desuden en stor berøringsflade til en lang række andre interessenter, heriblandt politikere og organisationer.

Hvidkilde er på mange måder mere end en arbejdsplads. De historiske bygninger, den smukke beliggenhed og de stolte traditioner udgør en både forpligtende og fascinerende ramme om en spændende hverdag, hvor det falder naturligt som medarbejder at engagere sig og tage ansvar.
Aktiviteter
Bruttofortjeneste
-
Resultat før skat
-
Seneste offentliggjorte regnskab
Jobopslag
Virksomheden har ingen jobopslag.
Peter Borg Lange
Direktør
Tlf.: 20691006
Carl Johan Frederik Ahlefeldt-Laurvig-Lehn
Indehaver