×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Edc Erhverv Poul Erik Bech, Fyn Premium CVR-nr 32347584
Erhvervsservice/finanssektor/rådgiver/konsulent 6 medarbejdere
Vestre Stationsvej 25 5000 Odense C
Aktieselskab Etableret: 23-01-2014
Præsentation
Vi er din lokale erhvervsmægler med mange års erfaring inden for køb og salg af erhvervsejendomme i Odense og på Fyn.

Erhvervscenteret på Fyn blev etableret 1. januar 2014 og beskæftiger i dag flere medarbejdere, der alle har et solidt lokalkendskab og et stort landsdækkende netværk blandt ejendomsmarkedets aktører.

Med udgangspunkt fra vores beliggenhed i Odense centrum dækker vi hele Fyn.

EDC Erhverv er ikke uden grund en af de førende erhvervsmæglere i regionen. Vi lægger et stort engagement i alle opgaver, uanset størrelse. Sammen med vores lokale kendskab har vi - via vores erhvervscentre i hele Danmark - et stærkt landsdækkende netværk. Vi ved, at køberen eller lejeren til en ejendom sjældent findes i lokalområdet - derfor er man som kunde i EDC Erhverv sikret en aktiv mæglerindsats på landsplan. Ved hjælp af vores landsdækkende Køber-/Lejerkartotek matcher vi hver dag tusindvis af potentielle købere og lejere op mod vores kunders ejendomme. Dette sikrer ikke blot et hurtigere resultat - det giver også vores kunder muligheden for at finde den helt rigtige køber eller lejer til ejendommen.

Vi løser opgaver for alle typer af erhvervskunder: Private investorer, børsnoterede selskaber, virksomheder, det offentlige, samt udenlandske investorer. Vi har gennem vores forskellige karrierer varetaget mange forskellige typer af opgaver, og vi holder os derfor ikke tilbage med nye projekter, hvortil der skal findes nye løsninger. Sammen med et hold af markedsføringsspecialister og markedsanalyse-medarbejdere, sammensætter vi den rigtige løsning til ejendommen eller projektet. På den måde opnår vi det bedst mulige resultat til den mest konkurrencedygtige pris.

På baggrund af vores stærke tilstedeværelse lokalt, regionalt og på landsdækkende basis, tiltrækker vi medarbejdere, der regnes for at være blandt de dygtigste specialister i branchen. Uopfordrede henvendelser og jobansøgninger er således altid velkomne.

Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Fyn ser frem til at samarbejde med jer.
Bruttofortjeneste
-
Resultat før skat
-
Seneste offentliggjorte regnskab
Lars Damsholdt Balle
Direktør, Partner
Tlf.: +45 61687819
Mail: ldb@edc.dk
Lars Duus
Direktør, Partner
Tlf.: +45 25395506
Mail: ldu@edc.dk
Mikkel Ørbech
Partner, Udlejningschef
Tlf.: +4521233101
Mail: mmik@edc.dk
Maria Selmer Nielsen
Senior Salgskoordinator
Tlf.: +45 58587385
Mail: msn@edc.dk
Casper Christiansen
Salgskoordinator
Tlf.: +45 58 58 78 29
Mail: cch@edc.dk
Troels Møller
Erhvervsmægler
Tlf.: +4540553115
Mail: trmo@edc.dk