×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Cocina ApS Premium CVR-nr 36700548
Food 35 medarbejdere
Cortex Park 12 4 5230 Odense M
Anpartsselskab Etableret: 30-03-2015
Præsentation
Cocina tilbyder skræddersyede frokostløsninger til danske arbejdspladser, som vægter god kvalitet og et tæt samarbejde højt.

Vi tilbyder enten at drive jeres egen kantine for jer, eller at levere frokosten til jer fra et af vores andre køkkener.

Kantinedrift:
Hvis jeres virksomhed har et køkken, er kantinedrift måske den rette løsning for jer. Det afhænger også lidt af, hvor mange medarbejdere I er. Vi hjælper gerne med at finde ud af, om det er en økonomisk bæredygtig forretning for jer.

Med en kantinedriftsaftale med os, ansætter I, igennem os, en kok til at drive køkkenet. Vi står for ledelsen af køkkenpersonalet, indkøbsaftaler, økonomistyring, rekruttering og alt det andet som vi er specialister i at håndtere.

Kort sagt: Vi sørger for det hele, så I kun skal koncentrere jer om jeres virksomhed, I får en arbejdsplads, hvor den dejlige duft af veltilberedt mad spreder sig op mod frokosttid, og I får en kantine, som I kan være stolte af.

Frokostordninger:
Hvis I gerne vil have leveret frokosten udefra, kan vi også tilbyde jer det. Dét der adskiller os fra mange andre frokostleverandører, er nok, at vi altid tilpasser maden til den enkelte virksomheds behov og ønsker.

Ikke to virksomheder er ens. Derfor skal frokostordningerne heller ikke være det. Derfor gør vi meget for at spore os ind på, hvad jeres ønsker og behov er. Om I er sådan nogle, der elsker tarteletter, eller om I er til fyldige salater. Eller måske en kombination?

Om os:
Virksomheden drives af ægteparret Anita og Thomas Bo Rasmussen, som har mange års erfaring med både administrativ ledelse og kokkeerfaring.

Noget af det, som vi lægger allermest vægt på, er at have en uformel dialog i øjenhøjde – både med samarbejdspartnere og medarbejdere. Vi har masser af lyst til at skabe arbejdsglæde og gode madoplevelser derude i de mange virksomheder, hvor vi kommer.

Der er tæt og fortroligt samarbejde med alle deres kunder, store som små, og sammen med de cirka 30 medarbejder spreder vi masser af madglæde hver eneste dag, når vi sørger for, at frokosten er et af dagens højdepunkter.
Bruttofortjeneste
13.541.000 DKK
Resultat før skat
287.000 DKK
Seneste offentliggjorte regnskab
Jobopslag
Virksomheden har ingen jobopslag.
Anita Bo Rasmussen
Adm. Direktør og medejer
Tlf.: +4529913240
Mail: ab@cocina.dk
Thomas Bo Rasmusen
Medejer
Tlf.: +45 40580201
Mail: tb@cocina.dk
Katrine Øholm
Event og SoMe Manager
Mail: kh@cocina.dk