×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Spillet Mellem Ørerne Premium CVR-nr 29022860
Virksomhedsrådgivning
Enebærvej 1 5620 Glamsbjerg
Enkeltmandsvirksomhed Etableret: 01-08-2005
Præsentation
Ekstern Styrkebaseret sparring for TopLedere, EjerLedere og Selvstændige Erhvervsdrivende.

Lederudviklingsforløb - specifikt tilrettet til dig og din organisation.

Styrkebaseret Stress Reduceering og stress spotting hos dig selv, dine medarbejdere og dine kolleger.

StyrkeSpotting. Bliv specifik på dine unikke styrker og få dem bevidst i spil i din rolle som leder, samt bliv endnu bedre til at spotte andres unikke styrker.

Ekstern Styrkebaseret Sparring med TopLedere, EjerLedere og Selvstændige Erhvervsdrivende bidrager til endnu større bevidsthed om dine egne muligheder for at skabe vækst - både i organisationerne og for dig selv som leder.

Mine erfaringer med Fronesis (anvendt visdom) er, at størstedelen af de ledere, jeg har relationer til, har et fantastisk fagligt og personligt fundament, som de ikke dagligt er bevidste om, at få endnu bedre i spil. Fronesis, det at bruge vores viden, vores kompetencer og vores helt unikke styrker bevidst, kan anvendes endnu mere bevidst i den enkeltes leders daglige virke både på jobbet, privat, i fritiden - og på golfbanen.

Min teoretiske platform er bygget på bl.a. SocialKonstruktionismen som erkendelsesteori herunder den Systemiske Ledelse, Anerkendende Udforskning (AI), CMM-teorien (Coordinated Management of Meaning) og Narrativ Organisationsudvikling.
Du kan lade dig inspirere af mine bøger, når du besøger mig eller se dem her:

http://www.spilletmellemoererne.dk/27_fagliglitteratur.htm

Forfatter til \\\\\\\\\\\\\\\"SPILLET MELLEM ØRERNE GOLF - the drive is in your mind\\\\\\\\\\\\\\\" der bl.a. bidrager til:
1) At fokusere på det, du ønsker, i stedet for det, du vil undgå.
2) At håndtere de mentale udfordringer, du kommer ud for på golfbanerne, der er konstrueret til at frustrere dig mest muligt.
3) At komme væk fra frygten for at slå mindre gode slag og øge mulighederne for at lande, hvor du ønsker.
4) At slippe fokus på resultatet eller scoren for i stedet at være i nuet i hvert eneste slag.

Bogens mentale værktøjer kan du med stor fordel også bruge udenfor golfbanen, da det er den samme hjerne, du bruger, uanset om du befinder dig på golfbanen, i erhvervslivet eller i privatlivet.
Business Challenge Golf er også mit passionsområde og omfatter dét, at du kan bruge de mange værktøjer, metoder og erfaringer fra dit erhvervsliv, i Golfens forunderlige verden og omvendt.
Aktiviteter
Bruttofortjeneste
-
Resultat før skat
-
Seneste offentliggjorte regnskab
Reference
Virksomheden har ingen referencer.