×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Ziehl-Abegg Danmark ApS Premium CVR-nr 31262992
Øvrig 7 medarbejdere
Pakhusgården 40 5000 Odense C
Anpartsselskab Etableret: 11-02-2008
Præsentation


Pakhusgården 40
5000 Odense C
Tlf.: 66 15 58 00
E-mail:carsten.sundman@ziehl-abegg.dk, steen.ostergaard@ziehl-abegg.dk

www.ziehl-abegg.com

Kompetencer: Ventilation til køle og air-conditioning, Ventilation til Landbrug og gartneri, Ventilator AC/ECblue, Ventilator retrofit, Automatik BMS, Elevator motor/styring, Genvinding/vedvarende energi, On/offshore, Process ventilation, Renrum og medico teknologi, Styring og regulering til ventilation

Fascination, innovation er at være et skridt foran - det er vores globalt aktive selskabs ambitioner inden for kompetencer inden for ventilationssystemer, styringsteknik, drev og bilteknologi.

Virksomheden har nået anselige ting, siden det blev grundlagt af Emil Ziehl i Berlin i 1910, og har i dag sit hovedsæde i Künzelsau, Baden-Württemberg. Dette er også placeringen af InVent udviklings- og kompetencecenter, hvor revolutionære fremskridt og banebrydende teknologier er født. Et sted fyldt med unikke opfindelser til gavn for vores kunder i form af førsteklasses produkter, der er meget effektive og reducerer emissionerne.

Vi sætter høje standarder i vores planer for målrettet vækst, rentabilitet og for fremtiden generelt med konsekvent sund vurdering og forudsætningen om at opretholde et miljø, der er værd at leve i, både for os nu og i de kommende generationer.

ZIEHL-ABEGG - 3800 ansatte, 16 produktionssteder, 27 virksomheder, 97 salgskontorer
Aktiviteter
Jobopslag
Virksomheden har ingen jobopslag.
Achim Curd Rägle
Peter Fenkl
Formand
Carsten Schousboe Sundman
Direktør
Tlf.: +4520156624