Nye partnervirksomheder
×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Kuben Management A/S Premium CVR-nr 28693036
Erhvervsservice/finanssektor/rådgiver/konsulent 132 medarbejdere
Jupitervej 1 6000 Kolding
Aktieselskab Etableret: 01-01-2007
Præsentation
DET HANDLER OM TILLID

VORES KUNDERS SUCCES ER DET, VI ER HER FOR
Kuben Management er bygherrens rådgiver – vi varetager bygherrens og bygningsejerens interes­ser. Vi gør det med dedikation og engagement. Vi åbner bygherrens øjne for nye muligheder – såvel som for risici. Vi tænker videre og foregriber problemerne, før de opstår.
På den måde kan vi påtage os rollen som boligorganisationens, bygherrens eller bygningsejerens højre hånd. Vi opbygger et tillidsforhold med vores kunder. Vi giver dem tro på, at de trygt kan give os ansvar og opgaver og overlade til os at træffe beslutninger. Og vi svigter hverken tillid eller tro. Det er personligt for os.
Kuben Managements bygherrerådgivere er derfor meget mere end dygtige teknikere og erfarne specialister. Målet om vores kunders succes sidder i vores rygrad – den er en del af vores DNA.

DEN GODE BYGGEPROCES

DEDIKEREDE TIL BYGHERRERÅDGIVNING
Dobbelte dagsordner og skjulte motiver? Det er ikke os. Vi har kun den interesse, at projektet forløber godt og i bygherrens bedste interesse. Vi skal ikke brødføde en stor teknisk eller projekterende organisation i vores bagland. Vores mission er at skabe gode byggeprojekter og at opleve din succes som bygherre.
Vi lever af at skabe tryghed og sikkerhed omkring store og komplekse projekter og af at tænke langsigtet på bygherrens vegne.
Du kan derfor forvente en fuldstændig uvildig rådgivning fra Kuben Management. Intet ligger os fjernere en at så tvivl om vores egne motiver ud fra kortsigtede hensyn.

VI TROR PÅ, AT VI KAN GØRE EN FORSKEL

ENGAGEMENT ER DRIVKRAFT
Kuben Management består af dygtige og erfarne fagpersoner. Vi er motiverede af vores professionelle stolthed - ingen tvivl om det. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel. At vi med vores kompetencer og erfaring kan skabe de løsninger, vores kunder har brug for – om det så er nye boliger, skoler, sygehuse, broer, velfungerende boligområder eller effektiv og optimerende drift.
Men samtidig står vores rådgivere for noget andet og mere end faglig dygtighed. Vi er drevet af vores engagement. Vi vil gøre en forskel, for vores kunder såvel som for samfundet. Vi vil bidrage til at skabe holdbare og bæredygtige løsninger, hvor ”livet mellem husene” kan udfolde sig.
Vi er oprigtige interesserede i vores kunder. I at skabe positive processer og oplevelser og holdbare resultater. I at bringe vores kunder videre, derfra hvor de står. Vi går derfor ind i løsningen af vores opgaver med både dedikation og dygtighed. Glæden ved vores arbejde kommer dybest set fra succesoplevelser hos vores kunder. Ved at vi sammen med dem ser helheden, tænker fremtiden, åbner muligheden, skaber tryghed og løser opgaven.
Aktiviteter
Bruttofortjeneste
-
Resultat før skat
-
Seneste offentliggjorte regnskab
Jobopslag
Virksomheden har ingen jobopslag.
Hans Toksvig Larsen
Markedskonsulent
Tlf.: +4528115917
Tina Andersen Mølby