×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Revisionsfirmaet Axel Gram I/S Premium CVR-nr 16645699
Erhvervsservice/finanssektor/rådgiver/konsulent 11 medarbejdere
Bredbjergvej 46 5230 Odense M
Interessentskab Etableret: 01-07-1992
Præsentation
Hos Revisionsfirmaet Axel Gram handler revision ikke alene om tal. Vi gør nemlig mere end at opstille årsrapporter og budgetter. Vi sætter dig, din virksomhed og dine nærmeste i centrum og ser på helheden for på den måde at opnå de mest optimale løsninger til glæde for alle parter.
Som kunde hos Revisionsfirmaet Axel Gram vil I møde høj faglighed, nærhed og tryghed igennem hele processen.

FAGLIGHED: VI har kompetente og motiverede medarbejdere med stor viden inden for en lang række arbejdsområder. De enkelte opgave bliver vurderet og bemandet af de mest kvalificerede medarbejdere, der passer specifikt til jeres situation.

NÆRHED: Vi er nærværende rådgivere, der både er synlige og lettilgængelige. Vi betragter vores kunder og deres virksomheder som helheder, og ønsker derfor et stærkt samarbejde, ikke alene med dem, men også med deres nærmeste. På den måde sikrer vi optimale løsninger til glæde for alle involverede parter.

TRYGHED: For os er det vigtigt at I føler jer trygge, og vægter derfor personlig kontakt og kontinuitet højt. Vi ser os selv som jeres samarbejdspartner, og vi prioterer ærlighed højt, sådan så vi kan nå de helt rette løsninger.


Jobopslag
Virksomheden har ingen jobopslag.
Morten Damgaard Møller
Indehaver, Statsautoriseret revisor
Tlf.: 66123315
Søren Bøggild Lund
Indehaver, Registreret revisor
Tlf.: +45 22543122
Rikke Lund Nielsen
Indehaver
Tlf.: +45 61 18 89 56
Axel Gram
Morten Damgaard Møller
Tlf.: 51384740