Nye partnervirksomheder
×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Minds Horizon v/Marlene I Shirazi Rasmussen Premium CVR-nr 30133803
Erhvervsservice/finanssektor/rådgiver/konsulent
Toldbodhusevej 3 4 th 5000 Odense C
Enkeltmandsvirksomhed Etableret: 12-01-2007
Præsentation
MindsHorizon v/ Marlene Isabel Shirazi Rasmussen står for målrettethed, autencitet og handlekraft, og formidler det i fbm. foredrag og workshops, 1.1-samtaler, gruppeforløb, netværksfaciliteringer og bøger.

Gennem tre årtier har Marlene arbejdet med værdier, og stiller altid skarpt på kernen i dine værdier, så dit sigte, dine prioriteringer og dine resultater, stemmer overens med den du er. Du bliver trænet i at skabe resultater både ved egen kraft - sammen med - og igennem, andre.

Her i virksomheden kan du også få hjælp til at sætte dine omgivelser op, så de taler din sandhed, og er retningsgivende for andre, samtidigt med at de brander dig internt og profilerer dig eksternt blandt samarbejdspartnere, kunder m.fl.

Marlene kommer fra en stilling som vicedirektør, og har uddannelserne Cand.Merc. og HD(O) med i rygsækken, og har derudover en længere række uddannelsesforløb indenfor de psykologiske, sproglige og mentale kompetenceområder.

Skal din komfortzone udvides og modige beslutninger træffes, så er Marlene kendt for at konkretisere, og gør det enkelt at sætte handling bag.
Bruttofortjeneste
-
Resultat før skat
-
Seneste offentliggjorte regnskab
Jobopslag
Virksomheden har ingen jobopslag.
Marlene Isabel Shirazi Rasmussen
Indehaver
Tlf.: 60706800