×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Fonden Nordatlantisk Hus Basis CVR-nr 34020523
Øvrig 7 medarbejdere
Nordatlantisk Promenade 1 5000 Odense C
Fond Etableret: 01-10-2011
Præsentation
NORDATLANTISK HUS
Nordatlantisk Hus er et aktivt, kulturelt samlingssted for mennesker med tilknytning til og interesse for de nordatlantiske lande. Huset byder på udstillinger, koncerter, foredrag og foreningsliv. Nordatlantisk Hus arbejder for at udbrede kendskabet og mulighederne i Nordatlanten og derved skabe rammerne for et stadigt tættere samarbejde kulturelt og erhvervsmæssigt.

Nordatlantisk Hus er en erhvervsdrivende fond og rummer Det Grønlandske Hus i Odense, Restaurant Nordatlanten, faciliteter til nordatlantiske foreninger, ungdomsboliger, konference- og mødefaciliteter samt en butik med nordatlantiske varer.

NORDATLANTISK ERHVERVSKLUB
I et gensidigt nordatlantisk samarbejde gør vi en aktiv indsats for at udvikle samarbejde og relationer mellem virksomheder indenfor erhvervsliv, uddannelse, kunst og kultur. Nordatlantisk Erhvervsklub er et erhvervsforum etableret i Nordatlantisk Hus for interesserede erhvervspartnere i Danmark, Grønland, Island og Færøerne.

Nordatlantisk Erhvervsklub vil gennem gode arrangementer for medlemskredsen og inviterede gæster øge interessen for og kendskabet til Nordatlanten og skabe grundlaget for et stærkt netværk.
Bruttofortjeneste
-
Resultat før skat
-
Seneste offentliggjorte regnskab
Reference
Virksomheden har ingen referencer.
Kirsten Mærsk
Direktør
Tlf.: +45 22460405