×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Kjær & Sommerfeldt A/S Premium CVR-nr 30531620
Detailhandel 112 medarbejdere
Fisketorvet 8 5000 Odense C
Aktieselskab Etableret: 01-11-2023
Præsentation
Vinhandel i Odense - Fra pengepalads til vinparadis

Der er kommet liv i det gamle bankpalads, hvor vi har skabet et oplevelsesunivers med vinhandel, vinbar og smagninger for både feinschmeckeren og den nysgerrige vinnyder. Den hvide historiske bygning på Fisketorvet 8, der siden midten af 1800-tallet har huset en verden af banker, kommer nu til at danne ramme om Fyns hyggeligste og mest sjælfulde vinhandel.

Det var oprindeligt Fyens Stifts Sparekasse, der slog sig ned på adressen, da de i 1847 rykkede sparekassen ind på lejede lokaler på Fisketorvet 12 og siden købte flere af nabohusene. Sparekassen, der blev stiftet i 1816 af amtmand Jens Benzon under navnet Odense Byes Sparekasse, fik hurtigt både vokseværk og pladsproblemer og i takt med udvidelsen blev nye bygninger opført.

I 1874 begyndte opførelsen af den bygning, der står i dag, efter tegning af arkitekten C.W.F. Lendorf (1839-1918). Arkitekten satte i denne periode sit præg på Odenses arkitektur (under Historicismen) og var bl.a. medarkitekt på rådhuset og en række bygninger i Odense og omegn.

Bygningen stod færdig i 1875 – samme år som Kjær & Sommerfeldt blev grundlagt.

Nyt oplevelsesunivers

Med Fisketorvet 8 slår vi dørene op for endnu et oplevelsesunivers med højt til loftet og et inventar, der emmer af sjæl og historie. Ligesom forbilledet på Gammel Mønt 4 i København og Skovvejen i Aarhus består det fynske oplevelseshus af både vinhandel og vinbar og der vil være masser af spændende smagninger hver måned om alt lige fra Champagne og Bourgogne til amerikanske kultvine.
Bruttofortjeneste
-
Resultat før skat
-
Seneste offentliggjorte regnskab
Kim Sjødahl
Butik- & Eventchef, Odense
Tlf.: +45 48880556
Mail: kis@kogs.dk
Mads Steensgaard
Direktør