×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference Premium CVR-nr 55602816
Turisme, oplevelse og kultur 548 medarbejdere
Helnæsvej 9 5631 Ebberup
Forening Etableret: 26-01-1976
Præsentation
Sinatur Hotel Gl. Avernæs er et hotel- og konferencecenter, som ligger naturskønt på en halvø mellem Lillebælt og Helnæsbugten.
Her forkæler vi vores gæster med hyggelig stemning og gastronomiske oplevelser - alt sammen i én stor, grøn indpakning.

Hotellet er en del af Sinatur Hotel & Konference, som består af seks unikke hoteller, der ligger placeret midt i den smukke danske natur med strand, skov, vandløb, søer og bakkede ådale som nærmeste naboer.

Vi er ejet af Danmarks Lærerforening og lever af at levere møde- og konferenferenceoplevelser med naturen i centrum for organisationer og virksomheder samt at skabe de perfekte rammer for weekendophold, festlige anledninger, spændende events og restaurantbesøg.

Vi har et hjerte, der banker for det grønne, og er blandt de mest ansvarlige virksomheder i både ind- og udland, hvilket blandt andet kommer til udtryk i vores forskellige certificeringer og mærkningsordninger.
Vi er bl.a. Nordens første B Corp certificerede hotelkæde.

Det er afgørende for os at drive hotel- og konferencesteder på en måde, der ikke driver rovdrift på naturen, men tværtimod finder løsninger, der respekterer naturen og hjælper den med at blomstre igen.
Siden Sinatur blev etableret som hotelkæde i 2007, har vi arbejdet med indsatser, der har taget udgangspunkt i vores kerneværdier nærvær, gastronomi og natur, og som samtidig har været startskuddet til vores ambitiøse strategi for at drive hoteller på naturens præmisser

Vi har valgt, at vi hver dag gør alt, hvad vi kan, for at give mere tilbage til naturen og hinanden, end vi tager, derfor ønsker Sinatur at være en del af noget større men en lille del af klimaregnskabet.
Bruttofortjeneste
-
Resultat før skat
-
Seneste offentliggjorte regnskab
Nicklas Ottosson Kanstrup
Direktør
Tlf.: +4551492936
Rikke Vindbjerg
Receptions- og konferencechef
Tlf.: +45 63737361