×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Tidens Psykologer ApS Premium CVR-nr 30346041
Undervisning og sundhed 7 medarbejdere
Vestergade 19 5000 Odense C
Anpartsselskab Etableret: 01-03-2007
Præsentation
Tidens Psykologer er en psykologpraksis beliggende i hjertet af Odense. Klinikkens hold bestående af erfarne psykologer tilbyder behandling og støtte inden for områder som angst, stress, sorg, selvudvikling og depression, og har herudover specialkompetencer inden for par- og familieterapi, rådgivning indenfor ASF relaterede udfordringer og problemstillinger, ligesom der i klinikken er psykologer med spidskompetencer indenfor ADHD og ADD udfordringer.

Tidens Psykologer har også fokus på det erhvervspsykologiske område, hvor de tilbyder coaching og rådgivning til virksomheder. Dette inkluderer medarbejderudvikling, ledelsessupport og forbedring af arbejdsmiljøet, med en målrettet indsats for at fremme trivsel og produktivitet på arbejdspladsen.

Klinikkens personale er dedikeret til at skabe en tryg og støttende atmosfære for deres klienter, hvor den individuelle tilgang er i centrum. De anvender evidensbaserede metoder og teknikker for at sikre, at hver klient får den bedst mulige behandling tilpasset deres unikke behov og udfordringer. Missionen er at hjælpe enkeltpersoner og organisationer med at opnå mental sundhed og velvære gennem professionel og empatisk psykologisk rådgivning og terapi.

For yderligere information og for at booke en konsultation, kan du besøge vores hjemmeside www.tidenspsykologer.dk.


Tidens Psykologer
Vestergade 15 og 19
5000 Odense C
info@tidenspsykologer.dk
www.tidenspsykologer.dk
Telefon: + 4522102222

Aktiviteter
Bruttofortjeneste
4.670.000 DKK
Resultat før skat
755.000 DKK
Seneste offentliggjorte regnskab
Jobopslag
Virksomheden har ingen jobopslag.
Morten Henriksen
Leder/indehaver
Tlf.: 22102222
Trine Aaskov
Indehaver og faglig leder
Tlf.: +45 22102272