×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Boliggruppen Fyn A/S Premium CVR-nr 18262878
Ejendomshandel og udlejning 16 medarbejdere
Stærmosegårdsvej 8 5230 Odense M
Aktieselskab Etableret: 05-05-1979
Præsentation
BoligGruppen er et ejendoms- og projektudviklingsselskab, der udvikler og udlejer bolig- og erhvervslejemål på Fyn. Virksomheden blev grundlagt i år 2000 af ejer, Carsten Skov og har i dag Jacob Petz som CEO.

Vi arbejder ud fra vores værdier TILLID - UDVIKLING - SAMARBEJDE.

Vi ser ikke på udlejning af boliger og erhvervslokaler som blot udlejning. En bolig er med til at skabe et hjem og en ramme om livet, og erhvervslokaler er med til at skabe en virksomheds fundament og succes. Gennem en engageret indsats yder vi en høj grad af service over for vores lejere, da det er et væsentligt parameter for os at have tilfredse lejere. Vi lægger derfor utrolig stor vægt på at have en god, ærlig og tillidsfuld dialog med vores lejere og samarbejdspartnere.

Baglandet i BoligGruppen består derfor af kyndige branchefolk med årtiers erfaring inden for ejendoms- og byggebranchen.

For at finde det helt rette lejemål til vores erhvervslejere har vi udviklet Domicilspillet, hvor vi sammen med jer, arbejder med jeres WHY, HOW, WHAT og WHERE. Derigennem finder vi det perfekte match af lejemål til jer, så I sammen med jeres medarbejdere har de bedste rammer for at opnå jeres mål og visioner.
Jobopslag
Virksomheden har ingen jobopslag.
Jacob Petz
Adm. Direktør
Tlf.: 20162446
Martin Kristensen
Økonomichef
Søren Mohr
Driftsleder
Tlf.: +45 28563634
Anne Charlotte Bak
Ejendomsadministrator og PA
Tlf.: +45 65981980
Kathrine Klausen
Kommunikation & SoMe