×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Bendt Nielsen Udstillingsreklame ApS Premium CVR-nr 66252310
Service 7 medarbejdere
Søllingevej 75 5750 Ringe
Anpartsselskab Etableret: 17-09-1980
Intro

Mission, Vision & Produkter

Bendt Nielsen Udstillingsreklame har eksisteret siden 1972, hvor det startede som et enkeltmandsfirma ejet af Bendt Nielsen. Firmaet startede med at lave butikker og messeudstilling og gennem årene har virksomheden udviklet sig til at lave alt indenfor messeudstilling, print, bannere, skilte, displays, autodekoration, foliering m.m.

I juli 2017 solgte Bendt virksomheden til Peter Christoffersen. Vi vil bestræbe os på at virksomheden skal fortsætte i samme ånd hvor kunderne er i højsædet og hvor vi altid vil bestræbe os på at levere hvad kunderne forventer, og gerne lidt ekstra.

Vores arbejde bringer os rundt i hele Europa på store som små messer, og i det daglige hjælper vi alle former for virksomheder i lokalområdet og resten af Danmark med mange former for udstillingsreklame i form af print, bannere, skilte, displays, autodekoration, foliering m.m.

At afdække kundens behov og ønsker i henhold til messestande er vores primære mission. Vi bestræber os på at være en ajourført og kvalitetsbevidst partner indenfor vores kernekompetencer. Samtidig er vi opsatte på at opbygge en tillidsfuld og langvarig relation.
Reference
Virksomheden har ingen referencer.
Peter Christoffersen
Adm direktør og ejer
Tlf.: 40171619