×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Egekærslund A/S Premium CVR-nr 14876545
Landbrug, Skovbrug og Fiskeri 17 medarbejdere
Grønvej 100 5260 Odense S
Aktieselskab Etableret: 08-02-1991
Præsentation
Egekærslund - maskiner til jord og alt der gror.

Egekærslund er en service virksomhed der arbejder indenfor landbrug, entreprenør, park & sport samt skov og natur. Virksomheden har beliggenhed i den sydlige del af Odense.

Vi udfører alle former for landbrugsarbejde såsom pløje, harve, såning, gødning, sprøjtning, mejetærskning, presning og halmindpakning samt snerydning og saltning når vi har vinter.

Vi har specialiseret os i pleje og optimering af fodboldbaner og store grønne arealer. Hvor vi bl.a. kan tilbyde vertikalskæring, topdress, topskæring, vertidrain, vertiquake samt gødning.

Entreprenør afdelingen beskæftiger sig med spuling, slamsugning samt reparation af dræn og diverse graveopgaver samt meget mere.

Vi råder over en stor maskinpark og erfarne medarbejder der alle er klar på at løse opgaver. Alle vore medarbejder er uddannet, og vi har altid minimum en elev ansat.

Egekærslund er en gammel familievirksomhed, der blev startet i 1952 af min farfar. I 1970 overtog min far virksomheden, og i 2003 overtog jeg ½ delen som del af et glidende generationsskifte og sidste del i 2007.

Jobopslag
Virksomheden har ingen jobopslag.
Kurt Andersen
Formand
Helle Lundsgaard
ejerleder
Tlf.: +4520294233