×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Damifo/Genknus og Kabell A/S Premium CVR-nr 25220501
Miljø og Cleantech 12 medarbejdere
Teglværksvej 19 5220 Odense SØ
Aktieselskab Etableret: 20-02-2000
Præsentation
Genknus og Kabell A/S er en del af Damifo koncernen, og kaldes Damifo Odense

Damiko koncernen, som består af 8 pladser fordelt i hele Danmark.


Damifo er bygget op af primært tre visioner

Ordentlighed:

Det er en grundlæggende politik i Damifo at vi alle skal argere med gensidig respekt, tillid, positiv dialog og
rummelighed, over for såvel kunder, leverandører, myndigheder og kollegaer. Vi skal opføre os ordentlig og ansvarligt.Innovation:

Det er Damifos DNA et vi hele tiden skal være på forkant med udviklingen, søge nye forretningsområder, afprøve nye ideer, tænke nyt, vi elsker udfordringer fra kunderne. Når det trækker op til storm, er der dem der bygger læhegn og andre der bygger vindmøller.Sund fornuft:

De produkter vi behandler til genanvendelse, skal være fordi det giver mening, vores økonomi skal være solid og lønsom, vi skal dagligt være på jagt efter at optimere virksomheden, som maskiner, økonomi, behandlingsmetoder, afsætningsmuligheder, klimaaftryk, arbejdssikkerhed, motivation, vidensdeling og skabe trykke omgivelser.Dernæst essensen i vores forretning, bæredygtig fremtid.

Vi arbejder benhårdt, hver dag for at genanvende så meget byggeaffald som mulig, så vi dels passer på vores allesammens klode, men også får det bedste ud af det byggeaffald vi hver dag er en del af. Det er noget vi er rigtig gode til, og med alt den erfaring og viden hele koncernen besidder, er vi en dygtig medspiller på dette marked. Det gør også, at vi er gode til at hjælpe jer kunder på individuelle opgaver vi løbende bliver stillet, og størstedelen af dem løser vi, også hvor andre siger fra.
Aktiviteter
Bruttofortjeneste
11.790.000 DKK
Resultat før skat
3.920.000 DKK
Seneste offentliggjorte regnskab
Jobopslag
Virksomheden har ingen jobopslag.
Martin Johansen
Direktør
Tlf.: +4540760161