×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Cloud Agility A/S Premium CVR-nr 41230045
Information/Kommunikation/IT 27 medarbejdere
Agerhatten 25 5220 Odense SØ
Aktieselskab Etableret: 10-03-2020
Præsentation
Cloud Agility sætter kunden i Centrum. Som et Microsoft kompetencecenter, der leverer forretningsløsninger baseret på Dynamics 365 FO og Business Central, tilbyder vi professionelle forretningsløsninger, der lever op til de stigende krav om digitalisering og sikkerhed. Med mottoet – processer før teknik – har vi fokus på vores kunders processer, så de kan få optimeret deres forretningsgange.

Den teknologiske udvikling flytter sig hurtigt i disse år. Vi ser allerede, at der er sat turbo på digitaliseringen af danske virksomheder. Hos Cloud Agility hjælper vi vores kunder med at identificere og implementere teknologiske løsninger, der understøtter virksomhedens forretningsmål og strategier. Det skal sikre, at vores kunder udnytter teknologi på en strategisk og innovativ måde for at opnå konkurrencemæssige fordele og opnå vækst.

Vi lever af vores medarbejderes viden og har derfor et omfattende talentprogram, der sikrer at medarbejderne har de nyeste certificeringer og at de til stadighed bliver opkvalificeret.

I samarbejde med vores strategiske samarbejdspartner Evidi fra Norge, er vi i gang med at udvide vores forretning til både Norge og Sverige. Vi er allerede at finde flere steder i Danmark med hovedsæde i Odense og afdelinger i Thisted, Århus, Vejle og Ballerup.
Jobopslag
Virksomheden har ingen jobopslag.
Jørgen Peter Rasmussen
Administrerende direktør
Tlf.: +4520665304
Søren Ringgaard Jensen
Marketing Manager
Christian Nordborg
Senior Business Consultant
Nadine Bruhn
Head of Operations
Søren Slott Hertz
Head of Talent
Thomas Sønder
Sales Manager
Martin Drud Nielsen
Partner & CTO