Nye partnervirksomheder
×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Esg Management v/Carina Hedemark Premium CVR-nr 43207733
Virksomhedsrådgivning
Nørrevoldgade 42 5000 Odense C
Enkeltmandsvirksomhed Etableret: 12-04-2022
Præsentation
Allerede i dag er ESG afgørende for, om din virksomhed vækster - eller oplever tilbagegang.

Alt tyder på, at i fremtiden bliver miljø, socialt ansvar og etisk ledelse endnu vigtigere. Derfor er det en god investering at fremtidssikre virksomheden ved at tage kontrol over ESG nu.

ESG Management tilbyder ESG-rådgivning og hjælp til at prioritere, implementere, dokumentere og formidle ESG-strategien. Det skaber værdi og tiltrækker kunder, investorer og samarbejdspartnere.

Måske står virksomheden overfor at udvikle, implementere og formidle en ESG-strategi. Det kan også være, I skal aflevere den første bæredygtighedsrapport – eller dokumentere indsatsen overfor samarbejdspartnerne. Vores erfaring viser, at mange mindre og mellemstore virksomheder oplever udfordringer med at udvikle og implementere en ESG-strategi. De største forhindringer er mangel på viden, ressourcer og kompetencer til opgaven.

I en travl hverdag med fokus på kunderne kan ESG glide i baggrunden. Men det giver store konkurrencefordele at få professionel hjælp til at tage fat på ESG. Vores hjælp sikrer jer, at der er styr på alt, så både ledelse og medarbejdere kan fokusere på deres kerneopgaver. I kan få hjælp efter behov, uanset hvor langt I er nået.

Vi tilbyder flere typer samarbejdsløsninger baseret på projektansættelse eller rådgivningsforløb. Det betyder, at I får netop den viden og hjælp, der skal til, for at I selv kan fortsætte ESG-indsatsen.

Kontakt os allerede i dag på +45 2223 5771 eller carina@esgmanagement.dk og få den første uforpligtende sparring på ESG.

Om ESG Management

Mit navn er Carina Hedemark og jeg har solid erfaring med at udvikle og drifte forretnings- og ESG-strategi. Min praktiske erfaring inkludere

● Væsentlighedsvurderinger og projektforløb inkl. ESG-due diligence
● Medarbejderundersøgelser og workshops med exec. ledelse
● ESG-rapportering og udarbejdelse af CSR-rapporter og -retningslinjer
● Overholdelse af ESG-regulering og lovgivning
Aktiviteter
Bruttofortjeneste
-
Resultat før skat
-
Seneste offentliggjorte regnskab
Jobopslag
Virksomheden har ingen jobopslag.
Carina Hedemark
Ejer
Tlf.: +45 22235771