×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Makio ApS Premium CVR-nr 33151616
Virksomhedsrådgivning
Sverigesgade 16 5000 Odense C
Præsentation
Livet er for kort til ikke at have et fedt job!

Det hele udspringer af lysten til at hjælpe mennesker godt videre i arbejdslivet. https://www.makio.dk/da/

Move On - outplacement med tryghed fra slut til start. Vi hjælper jer fra før opsigelsen, uanset om I har 1 eller 100 medarbejdere, der skal opsiges. Og vi følger den enkelte medarbejder fra opsigelsen til start i nyt job, uddannelse, som selvstændig eller på pension – ja faktisk 100 dage ind i det nye. Det sikrer, at medarbejderen bliver styrket både personligt og karrieremæssigt.

Jeres medarbejder får som kandidat i Makio individuel karriereudvikling via rådgivning, netværk, digitale værktøjer og inspirationsevents og foredrag. Makio har nogle af landets mest erfarne rådgivere, der dagligt møder kandidaten med ydmyghed, nærvær, professionalisme, mod og ikke mindst kronisk nysgerrighed. På den måde arbejder vi for at styrke hver eneste kandidat til at finde det rigtige job til lige præcis ham eller hende.

Den opsagte medarbejder bliver bevidst om sine styrker, svagheder og succeser. Rådgiveren er en arbejdsven, der skaber klarhed på rejsen mod drømmejobbet. Der er ikke kun én rigtig. Der er dét, der er rigtigt for den enkelte!

Synes du også, at livet er for kort til ikke at have et fedt job, så kom og få en snak med Jeannette Strand. Vi har kontor i det lille røde pakhus nr. 16 på havnen i Odense
Aktiviteter
Jobopslag
Virksomheden har ingen jobopslag.
Jeannette Strand
Outplacement rådgiver
Tlf.: 22489229
Mail: jst@makio.dk
Jesper Magnusson
Adm. direktør
Tlf.: +45 22200455
Mail: jma@makio.dk