Nye partnere i 2021
×

Find virksomhed eller søg efter en branche

V-Spoiler ApS Premium CVR-nr 37687324
Transport 3 medarbejdere
Østervangsvej 39 6715 Esbjerg N
Anpartsselskab Etableret: 13-05-2016
Præsentation
Vi er nu (i marts 2021) og efter at have fået Lars i folden i foråret kommet godt fra land. Vi har brugt mange ressourcer, penge og tid på at finpudse, og klargøre V-spoiler til at revolutionere transportbranchen med vores nytænkte produkt. Vi har netop flyttet produktionen til Fyn, for at få nærhed og fuld kontrol over vores fabrikation. Dette for at sikre en høj kvalitet, og mulighed for hurtig at tilpasse os krav og ønsker fra vores kunder.

Tjen mere ved at sænke din pris overfor din kunde.
Hvordan? Installer V-spoilere på din transportflåde, og spar op til 5% i dieselomkostninger. Nu er du blevet grøn og sparer CO2-udslip med tonsvis. Ring til dine kunder, fortæl dem, at din flåde er blevet grøn, og du vil sænke dine priser med halvdelen af ​​dine besparelser på brændstof. Nu får du flere kunder, færre omkostninger på brændstof og glade kunder, efter du har sænket dine priser. Så enkelt kan det gøres.
Www.v-spoilers.com

Vores nye v-spoiler udført i speciel gummi er specielt for trailere, der har sidehængte døre, og trailere, der parkerer i sluser. Vores gummiversion knuses ikke, og der er ingen skader på siden af traileren eller dørene. Ring til os, og lad os guide dig.
Jobopslag
Virksomheden har ingen jobopslag.
Morten Stegemejer
Direktør
Tlf.: +4593390997
Lars Husted Jansen
Salg
Tlf.: +45 32317706