×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Regndans Ivs Premium CVR-nr 39352559
Information/Kommunikation/IT 3 medarbejdere
Kochsgade 31D 2 5000 Odense C
Iværksætterselskab Etableret: 20-02-2018
Præsentation
Hos Regndans arbejder vi med produktudvikling. Vi anvender primært metoder som Design Sprints, hvor det gælder om, at komme væk fra skrivebordet, ud af mødelokalerne og få ægte input fra ægte brugere så hurtigt som muligt.

Magien ligger i det konkrete. Hvor alle analyserne, rapporterne, strategierne og visionerne bevæger sig i de abstrakte luftlag, er fokus for et Design Sprint det konkrete. Det du kan tegne, bygge, trykke på og røre ved. Noget ALLE kan forholde sig til, uanset uddannelse, titel, plads i hierakiet - du skal bare være et menneske med en mening.

Et Design Sprint giver dig mulighed for at trykprøve din idé på rigtige brugere, inden du bygger det endelige produkt. Og du bruger kun fire dage på det. Fire dage, der hjælper dig med at tage en stor bid af risikoen ud af dit projekt, og giver dig en vægtig indikation på, om du er på rette vej.

Er du ikke overbevist? Så lad os vise dig det. Giv os en udfordring I lige nu kæmper med i jeres organisation og en time af jeres tid, så kan I få en forsmag på, hvor hurtigt der kan komme konkrete løsninger på bordet.
Bruttofortjeneste
610.000 DKK
Resultat før skat
-84.000 DKK
Seneste offentliggjorte regnskab
Reference
Virksomheden har ingen referencer.
Jonas Deibjerg Rasmussen
Partner
Tlf.: +4551685180
Mark Hoppe
Partner
Tlf.: +45 21586263