Nye partnere i 2021

Videnforum for virksomhedsledelse
Dit fortrolige, personlige advisory board

bulb@2x

Et frirum til
fornyet handlekraft

Her får du det bedste fra alle verdener: Tid, ro, adgang til ny viden, læring, indsigt, styrke og handlekraft. I dit Videnforum får du fortrolig sparring af verdens bedste rådgivere, nemlig erhvervsledere som dig selv. Folk, som kender dine udfordringer, og som med glæde deler ud af deres viden, erfaringer og kontakter til gavn for dig og din virksomhed. Professionelt faciliteret med garanti for udbytte.

Vi lever af vores succes og lærer af vores fiaskoer, så det er nødvendigt at turde fejle, før man bliver bedre.

– Jens Heiko Stumbeck

jens-stumbeck

Giv dig selv tid til at lære, udvikle og handle

 

Du får tid til at lære, udvikle og handle i Fynsk Erhvervs Videnforum. Det er kort sagt et forum til øget handlekraft. Et forpligtende fællesskab, hvor din virksomhed får en række nye stærke rådgivere. Ikke konsulenter eller verdensfjerne teoretikere. Men ledere som dig selv. Mennesker, du kan dele dilemmaer med i al fortrolighed. Gode folk, der kender din hverdag og ved, hvor skoen trykker. Ledere, der står sammen om at udvikle din og deres virksomheder og gøre hverdagen mere succesfuld. Mere spændende.

FE Model

Fortrolig sparring 365 dage om året

 

I dit Videnforum får du gennem 8 årlige møder 50 timers rådgivning af verdens bedste rådgivere; nemlig mennesker som dig selv.

 

Vi udvikler relationer og tillid, og du får fortrolig sparring og feedback på dine virksomhedscases. Du får mulighed for at udvikle dig til morgendagens leder. Og i samspil med ligesindede kan du drage nytte af den nyeste viden og forskning efter oplæg fra nogle af landets førende forskere og eksperter.

Videnforum_folder

Få en personlig og uforpligtende dialog med forretningsudviklingsdirektør Kim Lyngbek om dine muligheder.

 

Book et møde eller kontakt Kim Lyngbek på kly@fynskerhverv.dk eller mobil +45 24 660 440

Kim_Lyngbek1-1

Få en personlig og uforpligtende dialog med forretningsudviklingsdirektør Kim Lyngbek om dine muligheder.

 

Book et møde eller kontakt Kim Lyngbek på kly@fynskerhverv.dk eller +45 24 660 440

IMG_5619-scaled

Jens Heiko Stumbeck henter viden og inspiration i andre brancher

 

Jens Heiko Stumbeck har siden 2008 udviklet på den optikerforretning, som han overtog fra hans far. Han er sikker på, at mange af fremtidens løsninger findes i ande brancher.

 
LÆS MERE >

sune

Et godt netværk flytter virksomheder

 

Det er utrolig vigtigt for mig, at jeg bruger min tid på noget, der giver mig værdi, hvor jeg udfordrer mig selv. Hvis man ikke er åben over for inspiration, så hænger man i den samme rille. Sune Henriksen, Sectra.

 
LÆS MERE >

Krydser
4

Vil du følge med i nyhederne om Videnforum?

 

Så tilmeld dig Fynsk Erhvervs nyhedsbrev for nyt om Videnforum og det fynske erhvervsliv