Videnforum for Virksomhedsledelse 

Businessman using mobile smartphone shows the future world of th

Dit fortrolige, personlige advisory board

 

Dit Videnforum bliver sammensat til dig. Vi udvælger nøje hvert enkelt medlem, så dit Videnforum får sit eget DNA, et unikt samspil og stærk dynamik. Medlemmerne er primært fra Fyn og er rekrutteret, så gruppen får en høj diversitet med repræsentanter fra forskellige brancher, virksomhedstyper og ejerforhold. Derved sikres højt udbytte og konkurrence- eller interessekonflikter undgås.

 

Bliv morgendagens leder

 

I Videnforum for Virksomhedsledelse er du med til at sætte dagsordenen og prioritere, hvilke emner inden for forretningsudvikling og ledelse I vil arbejde med. Det vil omfatte bl.a. megatrends og vækstdrivere, som:

 

● Digitalisering og ny teknologi

● Bæredygtighed

● Internationalisering

● Professionalisering og kerneressourcer

● Øvrige forretningsdiscipliner

 

Vi arbejder desuden med ledelsesudvikling og målsætningen om at blive morgendagens leder.

 

Otte møder – 50 timers sparring med verdens bedste rådgivere

 

I dit Videnforum mødes I otte gange om året. Fem af møderne er fysiske dagsmøder. Fire af disse holdes i en virksomhed med et medlem som vært. Det sidste er et døgnmøde med overnatning. Desuden har I tre digitale møder. Mellem møderne udveksler I idéer og erfaringer i gruppens lukkede, virtuelle medlemsunivers.

Sæt fokus på fremdriften i din virksomhed

 

I Videnforum fokuserer vi på din virksomhed, dine udfordringer og de konkrete juridiske værktøjer, der kan skabe værdi for de deltagende virksomheder. Vi sætter fokus på både nye emner og mere klassiske problemstillinger, som du som CFO eller in-house jurist bør have et fast greb om.

 

Dit videnforum er nøje sammensat, så du møder ligesindede fra andre virksomheder. Onboarding sker gennem interviews med fokus på de forretnings- og ledelsesmæssige mål og de planer, du har – samt den erfaring og de resultater, du bringer ind i gruppen.

 

En professionel mødeleder faciliterer alle møder og sikrer, at gruppen udvikler de rette relationer og opbygger gensidig tillid, så det fortrolige frirum kommer til verden.

 

Fra læring til handling

 

Vi deler ny viden i gruppen både i form af indlæg fra forskere og fageksperter og ikke mindst med et praksisnært perspektiv fra gruppens medlemmer. Vi får ny viden ind. Den viden anvendes i praksis. Og evalueres ud fra din eller andre lederes egne erfaringer.

 

Et videnforum består af 15-20 medlemmer, som enten er adm. dir., direktionsmedlem eller del af den øverste ledelsesgruppe. Målet med gruppen er at accelerere både læring og eksekvering af nye indsigter i praksis.

 

Kim Lyngbek_Web

Din mødeleder, Kim Lyngbek

 

Videnforum for Virksomhedsledelse faciliteres af Kim Lyngbek, forretningsudviklingsdirektør i Fynsk Erhverv. Kim har en bred international ledelseserfaring som CEO og Salgs- og marketingdirektør i SMV’er såvel som store koncerner som Volvo Lastvogne og Mercedes Benz.

 

Han har stået i spidsen for internationale markedsetableringer og forretningsudvikling og været udstationeret i Mellemøsten og Asien. De senest 10 år har Kim udviklet forretningsenheder og leveret ekstern vækstrådgivning og sparring til virksomhedsledelser som rådgiver, facilitator og bestyrelsesmedlem.

Vil du vide mere?

 

Få en personlig og uforpligtende dialog med forretningsudviklingsdirektør Kim Lyngbek om dine muligheder.

 

Book et møde eller kontakt Kim Lyngbek på kly@fynskerhverv.dk eller +45 24 660 440

Vil du følge med i nyhederne om Videnforum?

 

Så tilmeld dig Fynsk Erhvervs nyhedsbrev for nyt om Videnforum og det fynske erhvervsliv