Arrangement

Webinarrække: Opdatering på reguleringen for finansielle virksomheder

Bliv opdateret på ny og kommende lovgivning, nyt fra Finanstilsynet og skattemyndighederne samt andre nyheder målrettet finansielle virksomheder i denne webinarrække. På webinarerne opdateres du gennem generelle nyheder og aktuelle problemstillinger inden for skat, moms, regulatoriske og regnskabsmæssige forhold.

Du vil få et overblik over nyheder inden for:

  • Regnskab
  • Finansiel regulering og governance
  • Skat
  • Moms og afgifter

Herudover kigger vi nærmere på et eller flere aktuelle temaer med udgangspunkt i de finansielle virksomheders årshjul. De konkrete emner fastlægges efter aktualitet og sker op til afholdelse af webinaret.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs i webinarerne, og du vil møde flere af PwC’s specialister inden for de konkrete emner på dagen.

Målgruppe

Webinar er målrettet CXO’er, økonomichefer, juridiske chefer, skattechefer, revisionschefer, complianceansvarlige, risikoansvarlige samt alle andre i virksomheden, som har behov for et bredt overblik over nyheder om regulering primært gældende for penge- og realkreditinstitutter, pensions- og forsikringsselskaber samt fondsmæglere og kapitalforvaltere.