Arrangement

Viden til vækst: Bliv klar til at lede fremtidens medarbejdere

Gør din virksomhed attraktiv, så I tiltrækker og fastholder ansatte

Viden til vækst er konferencen for erhvervsledere, der ønsker nye perspektiver på, hvordan man skaber en konkurrencedygtig forretning.

Årets tema er tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere. Vi kommer omkring emner som det meningsfulde arbejdsliv, psykologisk tryghed og strategisk ledelse, der samlet set øger fastholdelsen, resultaterne og bundlinjen.

Konferencen giver et 360 graders perspektiv på tidens forventninger til den gode arbejdskultur, der gør, at medarbejdere bliver i deres jobs.

Tilmeld dig i dag og vær sikker på en plads.

Vi formidler den seneste viden – du omsætter den til vækst

Viden til vækst er erhvervskonferencen for dig, der ønsker at skabe en arbejdsplads, som ansatte vælger og bliver i.

Du får et strategisk, taktisk og operationelt perspektiv på, hvordan du som leder i erhvervslivet får skabt en konkurrencedygtig arbejdskultur, der på den korte bane sparer rekrutteringsressourcer og på den lange bane øger innovation og resultater i forretningen.

Efter konferencen har du den seneste viden om tidens vigtigste tendenser inden for ledelse og er klar til at omsætte den til vækst.

Program

Kl. 07.45: Ankomst, morgenmad og kaffe

Kl. 08.45-09.00:  Velkomst

v/Direktør Jytte Reinholdt, Fynsk Erhverv 

Velkomst og præsentation af formålet for Fynsk Erhvervs udgivelse, Det fynske Vækstbarometer 2023, der ud fra erhvervsanalyser opfordrer fynske virksomheder til at fokusere på deres kerneressourcer – deres ansatte.

 

 

Kl. 09.00-09.45: Ledelse og psykologisk Tryghed

v/ Ledelsesrådgiver Christian Ørsted

Fællesnævneren i højtperformende teams er ikke, som mange tror, erfaring eller talent – fællesnævneren er graden af psykologisk tryghed. Hør landets førende ekspert på området fortælle om fænomenet, og hvordan virksomheder som Google har kortlagt undersøgelser over effekten siden 2012.

 

Kl. 09.45-10.15: Effekten af psykologisk tryghed i praksis

v/ Senior Director HR Jon Holst-Christensen, Velux

I starten af 2024 indførte Velux en landsdækkende indsats om et strategisk arbejde med psykologisk tryghed i alle teams. Initiativerne er baseret på forskning, der viser fordele som højere grad af innovation, bedre beslutninger og i sidste ende bedre forretningsresultater. På konferencen får du indblik i de foreløbige resultater – hvor gik det godt, og hvad blev anderledes end forventet?

 

Kl. 10.15: Pause

Kl. 10.45-11.30:Ledelse af generation Y og Z

v/  kultursociolog og forfatter Emilia Van Hauen 

De unge generationer kommer ind på arbejdsmarkedet med helt nye forventninger til god arbejdskultur. For at finde og holde på de unge medarbejdere må ledere i dag have øje for diversitet, mangfoldighed og inklusion på arbejdspladsen. Med det kan du skabe en arbejdskultur, der rummer forskelligheder, som alle får gavn af.

 

Kl. 11.30-12.00: Paneldebat

v/Emilia Van Hauen, Christian Ørsted og Jon Holst-Christensen 

  • Hør fagpersonerne og erhvervslederen debattere udfordringer og fordele ved arbejdet med psykologisk tryghed og inklusion på tværs af generationer.

Kl. 12.00: Frokost

Kl. 13.00-13.45: Strategisk og inkluderende ledelse 

v/ tidligere direktør for Microsoft Danmark og Island, Nana Bule 

Hvor ligger ansvaret for at skabe en mangfoldig kultur og organisation, hvor karrieremuligheder er baseret på kompetencer? Nana Bule præsenterer sine erfaringer med strategisk og inkluderende ledelse fra sin tid som direktør i Microsoft Danmark og Island og senere som rådgiver i virksomheder som Goldman Sachs og Novo Nordisk.

 

Kl. 13.45-14.15: Fastholdelse af talent

v/ Vice president HR Lotte Sodemann Sørensen, Universal Robots

Som en af Fyns hurtigst voksende virksomheder, står Universal Robots overfor én kerneudfordring: Efter medarbejdere ansættes, bliver de headhuntet af andre virksomheder. Hør deres initiativer for at skabe en arbejdsplads, som medarbejdere ikke vil væk fra.

 

 

Kl. 14.15-14.35: Interview med Nana Bule og Lotte Sodemann Sørensen 

  • Hør erhvervslederne tale om, hvordan man som leder i det private holder på de mest talentfulde medarbejdere.

Kl. 14.35: Pause med kage og netværk 

Kl. 15.00-15.45: Det meningsfulde arbejdsliv

v/ Filosof og erhvervsmand, Morten Albæk 

I en moderne verden søger folk efter mening i deres arbejde. Hør en af Danmarks mest anerkendte filosoffers bud på, hvordan man som erhvervsleder skaber mening i sine ansattes arbejdsliv.

 

 

__________________________

Tema: Kerneressourcer 

Det Fynske Vækstbarometer analyserer, hvordan virksomheder på Fyn arbejder med inden for fem vækstindikatorer: Digitalisering, Bæredygtighed, Internationalisering, Professionalisering og Kerneressourcer. Læs Det Fynske Vækstbarometerher