Arrangement

Succes i lederrollen

Vil du gerne have succes i din lederrolle? – Ledelse er en svær disciplin uanset om du er ny i lederjobbet, mellemleder eller erfaren topleder.  Har du lyst til at udvikle dine lederkompetencer med konkrete værktøjer, du kan tage i brug i morgen? 

Med denne konference har vi fokus på at klæde ledere på til at få succes. Dette med værktøjer indenfor styrkebaseret ledelse og evnen at lede opad.

Til at gøre dette har vi inviteret Annette Klausen Bengtsson, der vil klæde os på til at kunne navigere i presset, at stå i rollen som leder og både skal kunne navigere at lede nedad og opad. Annette tager udgangspunkt i sin egen tid som mellemleder samt de mange år, hvor hun udelukkende har beskæftiget sig med at hjælpe mellemledere gennem foredrag, kurser og individuel rådgivning. Foredraget er altså baseret på praktiske og konkrete eksempler fra hverdagen.

Sæt fokus på det, der virker, da netop dette giver mere engagement, forandringsparathed og bedre relationer samt resultater.  Det er udgangspunktet for René Oehlenschlæger, der præsenterer det bedste og mest effektive fra forskningen i performance og trivsel.  Du får en række af styrkebaserede værktøjer og samtidig viser han, hvorledes du ganske enkelt og effektivt kan sætte nogle af dem i spil i en fortravlet hverdag.  Og det er ikke svært at bruge, bare fordi det er videnskab.

Vi slutter med en helt praktisk case, nemlig et indblik i lederprogrammet i Blue Ocean Robotics, som udvikler, producerer og sælger professionelle servicerobotter primært inden for sundhedspleje, gæstfrihed, byggeri og landbrug. Head of PTR robot development Christian Egebjerg fortæller om det lederprogram, de har indført, så organisationen bedst muligt bliver i stand til at opfylde sit formål og fortsat være relevant for omverdenen.

Program for dagen 

Kl. 13.00 – Velkomst

Kl. 13.15 – Rolle som mellemleder
v/Annette Bengtson

Kl. 14.15 – Styrkebaseret ledelse
v/René Oehlenschlæger

Kl. 15.00 Pause

Kl. 15.15 Best practice
v/Christian Egebjerg

Kl. 16.00 – Networking

Om oplægsholderne

Annette Klausen Bengtsson er uddannet indenfor spedition og logistik og har været logistikchef med ansvaret for både funktionærer og timelønnede medarbejdere. Hun har en særlig evne til at gennemskue processer og skabe simple løsninger på komplicerede udfordringer

René Oehlenschlæger er en garvet foredragsholder, som formidler nyeste viden inden for positiv psykologi til virksomheder og dets medarbejdere. Han står sikkert på den store scene og formår at gøre videnskaben brugbar for alle lyttere. Han er utrolig jordnær og formidler redskaber og øvelser, som er let forståelige og kan bruges af alle mennesker.