Arrangement

Partner Brief & Business Bar hos Tasfo

Partner Brief: Få fuldt udbytte af dit partnerskab 

Deltag i Partner Brief og få indsigt i de mange muligheder, dit partnerskab i Fynsk Erhverv indeholder, og hvordan det understøtter din positive udvikling og væksten i din virksomhed.

Business Bar: Netværk i uformelle rammer

Kom til en spændende Business Bar i de historiske bygninger fra 1895 i Munke Mose Park, hvor Tasfo inviterer indenfor i deres erhvervslokaler og lejligheder.
Oplev deres stærke værdier, og hør om deres arbejde med udvikling og vedligeholdelse af byggeprojekter, hvor æstetik og bæredygtighed er i fokus. 

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at netværke, mens du bliver inspireret og får ny viden!


Program 

15.00: Partner brief
Bliv opdateret på dine muligheder i Fynsk Erhverv 

  • Velkomst ved Fynsk Erhverv 
  • Rundt om bordet 
  • Fynsk Erhvervs muligheder 

16.00: Velkomst & Business Bar i én af Tasfos eksklusive lejligheder  

Vi glæder os til at byde dig velkommen med et glas bobler i en af Tasfos eksklusive lejligheder. Ved ankomst vil du få et velkomstglas og dit navneskilt, hvor der også er mulighed for at netværke med deltagerne.

16.30: Netværk & indlæg
Business Baren fortsætter i Tasfos ledige kontorlokaler med udsigt til Nonnebakken og Odd Fellow logen. 

 

Ejer, Jesper Steen Tastesen og direktør, Jacob Augustinus Bagger deler spændende fortællinger om deres projekter, herunder Munke Mose Park og Nakkebølle Sanatorium, hvor de balancerer historisk bevaring med nytænkning. 

Nyd forfriskninger og snacks, mens du udvider dit netværk og styrker dine forretningsforbindelser i en unik og inspirerende atmosfære.

18.00: Tak for i aften

______________________________________________________

Det-Fynske-Vaekstbarometer-225-×-225px-1-300x300

Tema: Bæredygtighed

Det Fynske Vækstbarometer analyserer, hvordan virksomheder på Fyn arbejder med inden for fem vækstindikatorer: Digitalisering, Bæredygtighed, Internationalisering, Professionalisering og Kerneressourcer. Læs Det Fynske Vækstbarometer her