Arrangement

Informationsmøde om Videnforum for Finansiel Virksomhedsledelse

Få ny viden og sparring på finansiel virksomhedsledelse

Som CFO/finansiel virksomhedsleder oplever du sikkert også, at forretningsverdenen bliver stadig mere kompleks. Stigende krav, en globaliseret verden i opbrud, usikre forsyningskæder og meget mere er daglige udfordringer, som skal håndteres.

Udfordringer, men også nye muligheder indenfor digitalisering og bæredygtighed, som du med fordel kan drøfte med andre CFO’er og finansielt ansvarlige og sammen skabe innovative løsninger på og realisere potentialerne.

I maj starter vi et nyt Videnforum og samler CFO’er fra mellemstore og store virksomheder til sparring og videndeling – en unik mulighed for dig for at få et personligt, fortroligt advisory board, der kan udfordre og udvikle dig og styrke din virksomhed i en foranderlig verden.

Kom til informationsmøde, hvor du vil møde andre finansielle virksomhedsledere fra Fyn og Trekantområdet.

Dagens program:

  • Velkomst og introduktion
  • Fynsk Erhvervs Videnforum koncept og værdiskabelse
  • Videnforum for Finansiel Virksomhedsledelse – formål, indhold og praktik
  • Forventninger til Videnforum for Finansiel Virksomhedsledelse

Videnforum for Finansiel Virksomhedsledelse

I Videnforum fokuserer vi på dine udfordringer og muligheder og de konkrete værktøjer indenfor CFO’ens ansvarsområde, der skaber værdi i de deltagende virksomheder. Vi sætter fokus på både nye emner og mere klassiske problemstillinger, som du som CFO har ansvar for.

Dit Videnforum er nøje sammensat, så du møder ligesindede fra andre virksomheder. Onboarding sker gennem interview med fokus på de forretnings- og ledelsesmæssige mål og de planer, du har – samt den erfaring og de resultater, du bringer ind i forummet

Du kan læse mere om Videnforum for Finansiel Virksomhedsledelse her:

Læs mere her

Vi tager forbehold for programændringer

Accepter venligst statistikker, markedsføring cookies for at se denne video.