Arrangement

Webinar: Forandringsledelse

Forandringer sker hele tiden, og de sker hurtigere end nogensinde før. Det gælder alt fra ændring af kaffemaskinen til en radikal ændring i medarbejdernes arbejdsprocesser. Som leder, er det helt essentielt at vide, hvordan de bedste rammer for vellykkede forandringsprocesser bliver skabt. Det handler om at være på forkant i forandringsprocessen, så du kan inddrage medarbejderne.

Mennesker har generelt behov for at føle sig inkluderet og involveret i beslutninger og forandringer, og det bliver utrygt for os, hvis vi mister kontrollen eller føler os overset. Det er derfor meget normalt, at medarbejderne reagerer mod en forandring.

Som leder kan du dog planlægge og skabe nogle rammer om forandringen, som minimerer medarbejdernes negative modtagelse af det nye, der skal ske og sikrer et bedre ejerskab.

Hvis du får dine medarbejdere med i forandringen, bliver det nemmere at nå de ønskede resultater.

Der sættes fokus på:

  • Hvordan vi som mennesker påvirkes af forandringer,
  • Hvordan du som leder takler modstand mod forandring.
  • Hvordan du bedst får engageret dine medarbejdere i forandringen
  • Hvad du skal lægge vægt på, når du kommunikerer
  • Ledelsesmæssige fokusområder, der kan sikre både opgaveløsning og trivsel

Du vil, efter deltagelse på dette kursus, automatisk modtage et digitalt kursusbevis direkte i din indbakke.

__________________________

Tema: Kerneressourcer 

Det-Fynske-Vaekstbarometer-225-×-225px-1-150x150Det Fynske Vækstbarometer analyserer, hvordan virksomheder på Fyn arbejder med inden for fem vækstindikatorer: Digitalisering, Bæredygtighed, Internationalisering, Professionalisering og Kerneressourcer. Læs Det Fynske Vækstbarometerher