Arrangement

Business Bar den 18. april

Vi inviterer til Business Bar, der er målrettet Fynsk Erhvervs partnere og gratis at deltage i. Hver partner er velkommen til at invitere en kollega eller samarbejdspartner i det fynske erhvervsliv med.

Vi får bl.a. besøg af udviklingschef og partner hos Psykologerne på Torvet-ERHVERV, Christina Berner, der gør os klogere på psykologisk tryghed på arbejdspladsen. Forskning viser, at psykologisk tryghed er en afgørende faktor for resultater på bundlinjen, og har stor betydning for at kunne tiltrække ny arbejdskraft, on-boarde nyansatte med succes og ikke mindst forebygge stress og trivselsproblemer. Christina Berner udtaler bl.a.:

Jeg oplever, at der er et aktuelt behov for at skabe psykologisk trygge organisationer, hvor vi taler åbent og ærligt om de svære ting, og hvor fejl er nødvindigt for at lære og innovere. Organisationer er i den grad udfordrede på at integrere nyansatte og motivere erfarne medarbejdere til at blive i organisationen. det kræver en ny side af ledelse, hvor man konturnuerligt arbejde med rammerne for at skabe psykologisk tryghed i teamet”. 

Gå ikke glip af denne mulighed for og samtidig udvide dit professionelle netværk i et stemningsfyldt og uformelt miljø.

Inden Business Baren afholder vi Partner Brief, hvor du som partnervirksomhed kan få genopfrisket alle tilbud og muligheder, som dit partnerskab indeholder i Fynsk Erhverv.

Tilmeld dig Partner Brief kl. 16.00-17.00 her.