Arrangement

Ærlig snak i markedsdialog: Nå dine grønne mål med markedsdialog

Webinarene afholdes over to omgange. Tilmeld dig det første her

Markedsdialog er et vigtigt værktøj, fordi det bringer ordregivere og tilbudsgivere tættere på hinanden i forberedelsesfasen til et udbud. Markedsdialogen hjælper ordregivere til at blive klogere på mulighederne på markedet, og tilbudsgivere får en bedre indsigt i den udbudte kontrakt, så de kan afgive et skarpt, målrettet tilbud.

Med markedsdialog skabes også grundlag for nytænkning og innovation i virksomhedernes løsning af opgaver for kunder i den offentlige sektor.

Webinarerne henvender sig til både ordregivere og leverandører og rummer både udbudsjuridisk vejledning og lavpraktiske tips & tricks fra praktikere.

Uagtet om du i din daglige arbejdsdag arbejder på ordregiversiden eller leverandørsiden, har du nu mulighed for at melde dig til ét eller to webinarer, som vil klæde dig bedre på til at anvende markedsdialog. Du vil blandt andet blive klogere på:

  • Udbudsjuridiske muligheder
  • Hvad er fordelene, og hvad skal man være opmærksom på?
  • Tips og tricks til markedsdialog
  • Hvordan kan markedsdialog hjælpe med at indfri konkrete målsætninger?
  • Praktiske tips til at opnå (og imødekomme) grønne målsætninger.

Webinar 1: ”Proces og generelle råd vedr. markedsdialog” har et mere overordnet format med generelle tips og vejledning. Dette afholdes den 15. marts kl. 14.00-15.00.

Webinar 2: ”Nå dine grønne mål med markedsdialog” er mere dybdegående i forhold til at nå konkrete målsætninger med fokus på grønne indkøb. Dette afholdes den 22. marts kl. 9-10.