Arrangement

Masterclass om Bæredygtighed og Grøn Omstilling

Du ved, at du og virksomheden skal i gang med klimaregnskabet og bæredygtighedsrapporten, men du ved måske ikke helt, hvordan, hvornår og hvor du skal starte?

Fynsk Erhverv har i samarbejde med Tech Town Odense lavet en Master Class om bæredygtighedsrapportering – sådan kommer du i gang.

Nye EU-regler træder snart i kraft og indebærer, at store virksomheder skal dokumentere deres – og deres leverandøres – klimatiltag. Det stiller krav til alle små og mellemstore virksomheder, som samarbejder med større virksomheder.

Samtidig vil bankerne i fremtiden stille krav til ‘bæredygtighedskontoen’, hvor en virksomheds mulighed for at optage lån og niveauet på renterne vil være afhængig af, hvor grøn virksomheden er, og hvor langt den er nået i forhold til at rapportere.

Klimaregnskabet og -rapporten

Så sidder du med det daglige ansvar for arbejdet med at drive og implementere den grønne omstilling i din virksomhed, så er Go Green netværksforløbet for dig. Forløbet afvikles i et samarbejde mellem Tech Town i Odense og Fynsk Erhverv.

Til denne Master Class vil vi forsøge at tage jer med på rejsen mod en bæredygtighedsrapport, hvor vi trækker på eksperters viden og forsøger at give jer konkrete redskaber til at komme i gang og ikke mindst i mål.

Vi har et spændende program, hvor vi får  oplæg fra Anders Flou fra EY, Katrine Ziska fra Jyske Bank og Poul Sögren fra Fynsk Erhverv/SustainNets.

Agenda for dagen, læs mere om det detaljeret program her

  • Registrering, morgen og netværk
  • Hvilke regler og krav skal du forholde dig til, og hvad gør du med rapportering og revision. Anders Flou gør dig klog på rapporteringsdirektivet.
  • Pause, netværk og kaffe
  • Hvilken rolle spiller din finansielle partner og hvad skal du forberede din virksom på? Katrine Ziska giver dig indblik i taksonomiforordningen.
  • Pause, kaffe og netværk
  • Hvordan kommer jeg i gang og hvem kan jeg læne mig op ad? Poul Sögren giver dig et bud på konkrete værktøjer, der kan hjælpe dig på rejsen.

Kend næste trin på bæredygtighedsrejsen

Du opbygger viden og kompetencer om bæredygtighed og grøn omstilling, som styrker din virksomhed, dens omdømme og sikre dens ‘license to operate’. I Go Green forløbet får du styr på virksomhedens handlingsplan i forhold til bæredygtighedsrejsen.

Netværk i Fynsk Erhverv

Du får et professionelt faciliteret netværk og en fortrolig netværksgruppe bestående af andre, som har det operationelle ansvar for at drive og implementere virksomhedens grønne omstilling. Det er ikke et krav, at du på forhånd har særlige kompetencer inden for området.Netværksgruppen er en værdifuld vej til grøn omstilling – konkret og handlingsorienteret.

Er du nysgerrig på indholdet og har du og virksomheden brug for at få lavet jeres klimaregnskab NU? Så er Go Green løsningen!

Tilmeld dig Master Class her