Nye partnere i 2021

Lederindsigt Academy

1: Pareto’s 80/20 model
80/20 er et fantastisk værktøj. Ved at fokusere på det rigtige, kan du opnå bedre resultater, uden brug af flere ressourcer.

Som gæst i denne video har vi Henrik Olsson, Direktør i ITW GSE. Brugen af 80/20 betyder, at de nu tjener lige så meget som det, de tidligere omsatte for.

https://lederindsigtacademy.dk/kom-i-gang-med-80-20

2: U-teori

Kenny Sørensen og Jonas Hovgaard introducerer dig til U-teori. Det er simplere end mange går og tror.

Før forandringer rigtig kan implementeres, skal du igennem u’ets rejse. Også i virksomheden. Ved at aflære det lærte, bliver du mere innovativ

https://lederindsigtacademy.dk/u-teori

3: Bør/Gør

LederIndsigts egen direktør Kenny Sørensen præsenterer i denne video hans absolutte yndlingsværktøj, bør / gør, til prioritering.

Se videoen og find ud af hvordan du hurtigt og enkelt får overblik over, hvad du bruger din tid på, og hvordan du bedst vælger til og fra.

https://lederindsigtacademy.dk/vaerktoej-1-3-borgor/

4: PDCA modellen

Den fjerde video kigger på at få projekter færdige til tiden. Projektleder Jonas Hougaard vil give en gennemgang af Plan do Control Act, kaldet PDCA-modellen eller kontrolcirklen

Se videoen og find ud af, hvordan du sætter projekter op og opnår deres mål.

https://lederindsigtacademy.dk/pdca/

5: The golden Circle – It starts with WHY

Den historie du sælger er ofte mere værdifuld end hvad du sælger. Derfor er storytelling så vigtigt i både ekstern og intern kommunikation. Den deler jeres budskab ved hjælp historier, hvilket giver jeres produkter større værdi og individualitet.

Kenny R. M. Sørensen går igennem endnu en spændende model. Få en lynhurtig gennemgang af hvordan du skaber mening i din hverdag. The Golden Circle hjælper dig til at finde dit “Why”

https://lederindsigtacademy.dk/why-the-golden-circle/

6: Styrk dit salg og dine relationer med LinkedIn

Tænk dit Why ind i din profil og dine opslag. Det skaber mere tillid og giver bedre respons at have din bevæggrund for at arbejde med dit emne. Vær personlig i dine enhånds-samtaler, der er ingen der gider læse en lang kopieret meddelelse. Tænk i stedet ind, hvorfor du har connected med en person. Hvilken værdi tror du at du kan tilbyde.

Morten Vium gennemgår hvordan du gør det tydligere for dine kunder, at du skaber værdi for dem.

https://lederindsigtacademy.dk/linkedin-salg/

7: Visk tavlen ren

Efter at have “visket tavlen ren”, skal du finde ud af hvad, der nu skal stå på den. Det gør du ved at sætte det hele på spidsen. Hvad gavner egentlig din virksomhed lige nu?

Kenny R. M. foreslår at starte forfra og viske tavlen ren. I videoen Ren Tavle, fortæller han om den mest simple måde at skabe overblik og undgå at gå i cirkler og overtænke de samme problemstillinger.

https://lederindsigtacademy.dk/vaerktojsvideo/ren-tavle/

8: Din markedsværdi

Du kan gøre meget og bidrage med meget, for din egen værdi. Det er nemlig ikke kun hvor god du er til Excel, som betyder noget. Ved at stræbe efter dit potentiale og møde positiv på arbejde hver dag, stiger din værdi.

Kenny R. M. Sørensen forklare hvordan dine medarbejdere, dit potentiale og din eksekverings kraft, påvirker din markedsværdi.

https://lederindsigtacademy.dk/vaerktojsvideo/din-markedsvaerdi/

9: Lederudvikling

Lederudvikling handler ikke kun om virksomheden, men hvis du stopper med at udvikle dig stopper virksomheden også.

Kenny R. M. Sørensen har ud fra sin erfaring lavet en model, der hjælper dig med at skabe overblik over dine kompetencer. Modellen fokusere på fire katagorier; Personlig, Ledelse, Faglig og cases.

https://lederindsigtacademy.dk/vaerktojsvideo/lederudvikling/