Lederindsigt Academy

Pareto’s 80/20 model – Klik her
80/20 er et fantastisk værktøj. Ved at fokusere på det rigtige, kan du opnå bedre resultater uden brug af flere ressourcer.

Som gæst i denne video har vi Henrik Olsson, Direktør i ITW GSE. Brugen af 80/20 i virksomheden betyder, at de nu tjener lige så meget som det, de tidligere omsatte for.

U-teori – Klik her

Kenny Sørensen og Jonas Hovgaard introducerer dig til U-teori. Det er simplere, end mange går og tror.

Før forandringer rigtig kan implementeres, skal du igennem u’ets rejse. Også i virksomheden. Ved at aflære det lærte, bliver du mere innovativ.

Bør/Gør – Klik her

Kenny Sørensen præsenterer i denne video hans absolutte yndlingsværktøj til prioritering: Bør/Gør-modellen.

Se videoen og find ud af hvordan du hurtigt og enkelt får overblik over, hvad du bruger din tid på, og hvordan du bedst vælger til og fra.

PDCA modellen –  Klik her

Den fjerde video kigger på at få projekter færdige til tiden. Projektleder Jonas Hougaard vil give en gennemgang af Plan do Control Act, kaldet PDCA-modellen eller kontrolcirklen

Se videoen og find ud af, hvordan du sætter projekter op og når i mål.

The golden Circle – It starts with WHY – Klik her

Den historie, du sælger, er ofte mere værdifuld, end hvad du sælger. Derfor er storytelling så vigtigt i både ekstern og intern kommunikation. Den deler jeres budskab ved hjælp af historier, hvilket giver jeres produkter større værdi og individualitet.

Få en lynhurtig gennemgang af hvordan du skaber mening i din hverdag. The Golden Circle hjælper dig til at finde dit “Why”

Visk tavlen ren – Klik her

Efter at have “visket tavlen ren”, skal du finde ud af hvad, der nu skal stå på den. Det gør du ved at sætte det hele på spidsen. Hvad gavner egentlig din virksomhed lige nu?

Kenny R. M. foreslår at starte forfra og viske tavlen ren. I videoen Ren Tavle, fortæller han om den mest simple måde at skabe overblik og undgå at gå i cirkler og overtænke de samme problemstillinger.

Din markedsværdi – Klik her

Du kan gøre meget og bidrage med meget, for at øge din egen markedsværdi. Det er nemlig ikke kun, hvor god du er til Excel, som betyder noget. Ved at stræbe efter dit potentiale og møde positiv på arbejde hver dag, stiger din værdi.

Kenny R. M. Sørensen forklare hvordan dine medarbejdere, dit potentiale og din eksekverings kraft, påvirker din markedsværdi.

Lederudvikling – Klik her

Lederudvikling handler ikke kun om virksomheden, men hvis du stopper med at udvikle dig, stopper virksomheden også.

Kenny R. M. Sørensen har ud fra sin erfaring lavet en model, der hjælper dig med at skabe overblik over dine kompetencer. Modellen fokuserer på fire kategorier; Personlig, Ledelse, Faglig og cases.

Business Model Canvas – Klik her

Hør Michael Wilkens fortælle om bogen Business Model Generation, som omhandler det mest udbredte værktøj inden for forretningsmodeller Business Model Canvas.

Et værdifuldt værktøj, både for den store virksomhed, så vel som den nye startup, der hjælper dig med at gentænke din forretningsmodel og få nye indsigter.

Value Proposition Canvas – Klik her

Michael Wilkens fortæller i denne værktøjsvideo, hvordan du kan bruge modellen Value Proposition Canvas til at skabe mere værdi for dine kunder.

Videoen gennemgår hver del af både kundeprofil og value map samt de tre typer af fit, du kan skabe med Value Proposition Canvas.