Guide til Den fynske virksomhedsportal

Alle partnere i Fynsk Erhverv har adgang til en udvidet profil som del af partnerskabet.

Som basis-, premium- og platinpartner har du mulighed for en udvidet virksomhedsprofil, hvor du i introteksten kan tilføje virksomhedsnavn, branche og unikke søgeord, så du kommer frem i søgninger også på fritekst. Derudover har du mulighed for at uploade dit eget logo. Som premium- og platinpartner har du desuden adgang til coverbillede og personlige profiler på nøglepersoner, ligesom du kan uploade egne nyheder, jobs og kurser/seminarer m.v. direkte på portalen.

I øverste højre hjørne finder du login.

Data på den personlige virksomhedsprofil

De data, du ser på din virksomhedsprofil første gang, du er på siden, er trukket fra oplysninger i CVR-registret eller Fynsk Erhvervs CRM-system. Hvis ikke de er korrekte, bedes du kontakte os på 66 14 47 14 eller mail info@fynskerhverv.dk. Regnskabstal trækkes fra NN Markedsdata (som trækker fra CVR-registret).

Login

Første gang du logger ind:

Som partner i Fynsk Erhverv kan du logge ind og få adgang til ekstra muligheder afhængig af dit partnerskab. Som premium- og platinpartner har du fuld adgang, som basispartner er der områder, du ikke kan tilgå. Det vil fremgå af en pop-up besked, når du forsøger at åbne et lukket område, eksempelvis NN Markedsdata og Lederindsigt. Ønsker du fuld adgang, skal du opgradere dit partnerskab – se FAQ.

Når du klikker på Log ind i top menuen, bliver du første gang bedt om at klikke på feltet nederst i login-boksen hvor der står: “Er det første gang du skal logge ind, eller har du mistet din adgangskode?” og skrive din e-mail, hvorefter du modtager en mail med et link. Du skal nu skrive en personlig kode, du kan huske. Hvis ikke du kan modtage en kode, er det fordi, du ikke er oprettet i vores system på din virksomheds medlemskab. Derfor bedes du sende en mail til info@fynskerhverv.dk, så vi kan oprette dig – og du kan få tilsendt en kode via Log ind.

Din e-mail er nøglen til din profil og adgang til hele portalen. Skal du ændre din e-mail, f.eks. i forbindelse med en fusion, bedes du kontakte os inden du selv ændrer din e-mail.

Du redigerer din personlige virksomhedsprofil ved at klikke på dette ikon 

Upload logo (profilbillede)

Anbefalede dimensioner: 200×200 pixels

Coverbillede

Upload nyt coverbillede (hvis du ønsker dit eget)

Anbefalede dimensioner: 1920×280 pixels (undgå at placere tekst for langt ude i højre side af billedet, da hjemmesiden er responsiv og derfor viser det optimale design på den pågældende skærm. Det kan betyde, at tekst yderst til højre ikke er synligt på alle skærme)

Portalen er selvfølgelig responsiv (udviklet til at tilpasse sig forskellige enheder), men eventuel tekst i dit coverbillede kan blive beskåret i forhold til den enhed, det vises på (skærmstørrelse, mobil, iPad).

Website

Udfyld link til din hjemmeside

Introtekst og søgeord

Udfyld introtekst og beskriv din virksomheds unikke kompetencer, som du gerne vil præsentere den. I søgeord kan du fremhæve branche, firmanavn (hvis du fx har et ”kaldenavn”), kernekompetencer m.v. Introtekst er synlig for alle, søgeord er kun synlig for dig, men meget vigtige, da fritekstsøgningen i portalen også søger på disse ord. Introtekst og søgeord er eksklusivt for Fynsk Erhvervs partnere. Du har mulighed for op til 25 søgeord.

Introtekst og søgeord kan løbende redigeres, eksempelvis kan du også tilføje aktuelle informationer som “Vi holder ferielukket i uge 28-29-30”.

Personlige profiler

De personlige profiler tegner et billede af dine nøglemedarbejdere og giver potentielle kunder, samarbejdspartnere og evt. fremtidige medarbejdere en direkte indgang i din virksomhed. Som basispartner kan du via Fynsk Erhverv få tilføjet én nøgleperson (kontakt info@fynskerhverv.dk). Som premium- og platinpartner kan du oprette de personprofiler, du ønsker.

Opdater din personlige profil

Udfyldt felterne

Upload profilbillede – vær opmærksom på, at e-mail skal være udfyldt, for at du kan tilføje profilbillede, men hvis du ikke ønker din e-mail vist, kan du skjule feltet.

Anbefalede dimensioner: 300×300 pixels

Hvis en personlig profil allerede er oprettet i systemet (enkelte kan også forekomme to gange), og den ikke er korrekt, eller du ikke ønsker, profilen skal være synlig, kan du i redigering enten ændre indhold eller vælge at gøre profilen ”privat”. Profilen vil derefter ikke være synlig for andre. Er en person ikke længere ansat, bedes du sende en mail til info@fynskerhverv.dk. Så retter vi i CRM-system, og vedkommende vil derefter ikke længere optræde på din virksomhedsprofil. Det er vigtigt, at du ikke overskriver tidligere ansatte, men i stedet opretter en ny. Indtil vi kan fjerne vedkommende, kan du gøre profilen privat i redigering, og så vil den ikke være synlig for andre. Du kan også ændre rækkefølgen af virksomhedens personlige profiler.

Regnskabstal

De to nøgletal, bruttofortjeneste og resultat før skat, fremgår automatisk på din private virksomhedsprofil, trukket fra NN Markedsdata. Som partner i Fynsk Erhverv har du mulighed for at gøre dette felt privat, så tallene ikke er synlige. Disse tal og øvrige nøgletal vil dog fremgå, når man åbner link til NN Markedsdata fra din virksomhedsprofil.

Tallene i Den fynske virksomhedsportal, er senest offentliggjorte tal i NN Markedsdata, som trækker deres tal fra CVR-registeret. Regnskabstal er ikke offentlige for enkeltmandsvirksomheder.

Regnskabstallene er bl.a. værdifulde til at tjekke dine kunder og samarbejdspartneres kreditværdighed.

Aktiviteter – her uploader du nyheder, konferencer/kurser mv.

Under aktiviteter får du mulighed for at uploade to forskellige kategorier

  • nyheder, som fortæller nyt fra din virksomhed
  • konferencer/kurser/seminarer/events m.v. – som din virksomhed afholder, og som giver værdi for det fynske erhvervsliv

Det er nemt at uploade – du trykker på opret i aktiviteter og vælger en af de to kategorier under aktivitetstype, skriver en fængende titel og en kort beskrivelse og indsætter selve linket. Du skal linke direkte til den tekst eller fil, du henviser til – og ikke til forsiden af din hjemmeside eller en generel oversigt. Det nemmeste er at uploade tekst og filer via din hjemmeside. Hvis ikke det er en mulighed, kan du eksempelvis have dit dokument liggende i Dropbox eller SharePoint – se her hurtig guide til Dropbox eller til SharePoint. Du kan også linke til opslag på LinkedIn eller til en artikel i et medie.

Aktiviteten  bliver synlig på din egen virksomhedsprofil og på forsiden af virksomhedsportalen. De nyeste tre vises for hver kategori for alle besøgende på virksomhedsportalen. Fælles for begge kategorier er, at de skal være af interesse for det fynske erhvervsliv. I modsat fald forbeholder vi os ret til at slette linket. Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl.

Jobopslag

Her kan du slå ledige jobs op. Det forgår på samme måde som når du opretter nyheder; du trykker på opret i jopopslagboksen, indsætter link til jobopslaget og laver en kort beskrivelse af stillingen. 

Opslaget  bliver synlig på din egen virksomhedsprofil og på forsiden af virksomhedsportalen