Arrangement

Business Bar hos Lucia Care

Deltag i en eksklusiv Business Bar hos Lucia Care Clinic
Oplev en inspirerende eftermiddag i den historiske bygning på Albani Torv.

Den smukke, gamle bygning, som i over 100 år har huset Fynsk Erhverv, er nu hjemsted for Nordens eneste privatklinik, Lucia Care Clinic.

Lucia Care Clinic tilbyder specialiseret hjælp til mennesker, der ønsker at genvinde mental og fysisk styrke efter stress, sygdom, operationer eller livskriser.

Stress koster årligt samfundet mere end 16 mia. kr., og er en stor og stigende udfordring på de danske arbejdspladser. Kilde: Undersøgelse fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø 

Klinikken kombinerer konventionel medicin med integrative metoder for at tilbyde holistisk sundhed og velvære.

Mød speciallæge Nanna Kirkebjerg, klinikkens leder, som har en forskeruddannelse fra SDU og er uddannet i integrativ medicin samt antroposofisk medicin. Hun er specialist i stressbehandling og praktiserende læge.

 

 

PROGRAM
16.00: Velkomst & Business Bar
Ved ankomst bydes du på et velkomstglas, og du får udleveret dit navneskilt.

16.30: Netværk & indlæg
Charlotte Juhl, Head of Sales, vil præsentere Lucia Care Clinic og deres tilgang til at skabe balance og et stressfrit liv. Hør om klinikkens rejse, og hvor de er i dag.

Undervejs kan du nyde forfriskninger og snacks, mens du udvider dit netværk og styrker dine forretningsforbindelser i en eksklusiv atmosfære. 

18.00: Tak for i aften

Inden Business Baren har du også mulighed for at deltage i foredraget ”Boost produktiviteten og arbejdsglæden gennem ekspertindsigter”
Læs mere og tilmeld dig herunder

Tilmeld dig foredraget her