GoGreen – logo m. smv uden ‘netværk for’ logo_1 980x500px (5)

Kick-start din virksomheds klimaregnskab

 

Nye EU-regler træder snart i kraft og indebærer, at store virksomheder skal dokumentere deres – og deres leverandøres – klimatiltag. Det stiller krav til alle små og mellemstore virksomheder, som samarbejder med større virksomheder.

 

Samtidig vil bankerne i fremtiden stille krav til ‘bæredygtighedskontoen’, hvor en virksomheds mulighed for at optage lån og niveauet på renterne vil være afhængig af, hvor grøn virksomheden er, og hvor langt den er nået i forhold til at rapportere.

 

Tre rigtig gode grunde

 

● Øget indtjening

● Besparelser

● Øget omdømme

 

Med Go Green kommer du nemt i gang og får
● Viden og kompetencer om bæredygtighed og grøn omstilling

●Klimaregnskab som opfylder formelle krav

● Sikker start på virksomhedens bæredygtighedsrapport

● Handlingsplan for jeres videre ‘bæredygtighedsrejse’

 

Lav dit første klimaregnskab
Allerede efter fire møder har du virksomhedens første klimaregnskab. Med Go Green forløbet får du lært om metoderne og dokumentation på klimaregnskabet, og du får taget de første skridt på vejen mod bæredygtighedsrapporten.

 

Kom i gang med bæredygtighedsrapporten
På de efterfølgende to møder starter vi arbejdet med virksomhedens samlede bæredygtighedsrapport. Arbejdet skal dataunderbygges og være dokumenterbart, så green washing undgås, og du får en troværdig bæredygtighedsindsats, som kan styrke din kommunikation med kunder, medarbejdere, banken og øvrige stakeholdere.

 

Kend næste trin på bæredygtighedsrejsen
Du opbygger viden og kompetencer om bæredygtighed og grøn omstilling, som styrker din virksomhed, dens omdømme og sikre dens ‘license to operate’. I Go Green forløbet får du styr på din virksomheds handlingsplan i forhold til bæredygtighed.

 

Netværk i Fynsk Erhverv
Du får et professionelt faciliteret forløb og en sparrings-gruppe bestående af andre, som har det daglige ansvar for at drive og implementere virksomhedens grønne omstilling. Det er ikke et krav, at du på forhånd har særlige kompetencer inden for området.
Forløbet er en værdifuld vej til grøn omstilling – konkret og handlingsorienteret.

 

Møderne afholdes i Svendborg
(Nærmere info oplyses senere)

Onsdag 13/3 kl. 9.00 – 12.00

Onsdag 3/4 kl. 9.00 – 12.00

Torsdag 25/4 kl. 9.00 – 12.00

Torsdag 16/5 kl. 9.00 – 12.00

Torsdag 30/5 kl. 9.00 – 12.00

Torsdag 13/6 kl. 9.00 – 12.00

 

Tilmeld dig et Go Green forløb

 

Forløbet afvikles professionelt og fagligt kompetent

 

Prisen for et Go Green forløb er 10.900 kr. + moms. (Kampagnepris for 2024)

Harald Karlsen

Underviser Harald Karlsen

 

Administrerende direktør og stifter af Harald Karlsen Rådgivning. Han har mere end 20 års erfaring med energi- og miljøeffektiviseringer fra blandt andet Danfoss og LEGO.

 

Harald er energisynskonsulent A og B inden for fremstillingsvirksomheder samt teknisk ekspert inden for fremstilling og vejtransport.

 

Han er uddannet civilingeniør i termodynamik og er lead auditor på standarderne for energiledelse, miljøledelse og kvalitetsledelse samt lead auditor på CO2-kvoter (EU ETS Verification).

CV foto

ESG-facilitator Ditte Engelhardt

 

Som Sustainable Business Change Manager og Bæredygtig Agil Projektleder arbejder Ditte med bæredygtig strategi og værdiskabelse med afsæt i bæredygtige forretningsmodeller, forandrings- og projektledelse, værdikædepartnerskaber og kommunikation

 

Ditte præsenterer en struktureret muligheds- og risikobaseret tilgang til arbejdet med bæredygtighed, hvor virksomheden får prioriteret og struktureret bæredygtighedsindsatsen og dermed sikrer størst mulig værdiskabelse for både organisation og samfund.

 

Ditte har en baggrund i kommunikation, markedsføring og kulturjournalistik og er i 2023 uddannet fra The Social Business Company ved Tania Ellis. Uddannelsen kombinerer teori og praksis, så hun har som led i uddannelsen udarbejdet handlingsplaner for strategisk bæredygtig omstilling i en produktionsvirksomhed på Sydfyn.

E-bog 020123 12 sider jpg
Efter end forløb har du mulighed at fortsætte det bæredygtige arbejde med vores ESG-Netværk. 
Læs mere her

Vil du vide mere?

 

Få en personlig og uforpligtende dialog med markedskonsulent Susanne Willers om dine muligheder.

 

Book et møde eller kontakt Susanne Willers på swi@fynskerhverv.dk eller +4548809818

Vil du følge med i nyhederne?

 

Tilmeld dig Fynsk Erhvervs nyhedsbrev og bliv opdateret på nyheder fra de fynske virksomheder?