×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Hannemann Engineering ApS Premium CVR-nr 30511816
Erhvervsservice/finanssektor/rådgiver/konsulent 7 medarbejdere
Forskerparken 10 5230 Odense M
Anpartsselskab Etableret: 01-11-2016
Intro
Ingeniørvirksomheden Hannemann Engineering
- er en virksomhed med speciale i projektering og udvikling af mekanisk udstyr.

Virksomheden er grundlagt i 2007 af indehaver Palle Hannemann, og består idag af medarbejdere, som med imødekommenhed, engagement og faglig stolthed står klar til at løse jeres udfordringer inden for mekanikkens verden.

Vi beskæftiger os hovedsageligt med mekanisk håndterings- og automationsudstyr til industrien, ligesom vi også tilbyder specielle mekaniske løsninger samt konsulentarbejde. Vores kernekompetencer er modulérbar håndteringsmekanik, mekanisk konstruktion, samt kundespecifikke mekaniske løsninger.

Vores styrker er innovativ mangfoldighed, fleksibilitet og ikke mindst, den samlede mangeårige erfaring og knowhow som vores ingeniører og teknikere besidder.

Vi lægger stor vægt på at vores løsninger er omkostningsbevidste i materialevalg, fremstillingsproces, daglig drift og vedligehold, dog uden at gå på kompromis med kvalitet og funktion.

Som en naturlig del af vores hverdag, varetager vi komplette opgaver fra projektkoordinering og konstruktion til fremstilling, montage og test i eget værksted.
Bruttofortjeneste
-
Resultat før skat
-
Seneste offentliggjorte regnskab
Reference
Virksomheden har ingen referencer.
Palle Hannemann
Direktør
Tlf.: 26298442
Jens Fynbo
Teamleder Odense
Tlf.: +45 60191480
Steffan Dam
Teamleader Sønderborg
Tlf.: +45 26341708