×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Ordgefühl Premium CVR-nr 37516813
Information/Kommunikation/IT
Svanevej 35 5000 Odense C
Enkeltmandsvirksomhed Etableret: 01-05-2016
Præsentation
HEARTcore TEKSTFORFATTER til dig, der tør skille dig ud fra mængden.


Halløj - jeg hedder Charlotte, og det er mig, der er kvinden bag ORDgefühl - en enkeltmandsvirksomhed, der skaber fortællende og nærværende UMAMITEKSTER. Dét kalder jeg tekster, der bringer alle sanser i spil.

Min INTUITION er mit stærkeste redskab, når jeg kreerer tekster. Den guider mig til at finde lige præcis d e ord, der passer til d i n virksomhed.


Michael Fjeldgaard, Your Next Step, siger det her om vores samarbejde:

“Charlotte kan noget med ord, det lagde jeg i første omgang mærke til på LinkedIn. Jeg stoppede op og læste Charlottes indlæg, som skabte resonans og genkendelse i mit univers. Efter et godt kaffemøde indledte vi et samarbejde, hvor det primære omdrejningspunkt har været tekster og sparring på indhold til to hjemmesider. I min søgen efter en tekstforfatter har det været særdeles vigtigt for mig at finde et menneske, som også forstod min passion og min måde at være tilstede i verdenen på.

Den forståelse har Charlotte til fulde formået at transformere til tekster, der i fuldt omfang beskriver mit faglige udgangspunkt og det jeg fagligt brænder for og mig, som det menneske jeg er.
Jeg kan på det varmeste anbefale ORDgefühl som samarbejdspartner”.


Jeg elsker ord. Så kort kan det siges.

Når jeg hiver tastaturet frem, sætter jeg mit kreative menneskestik i en usynlig kontakt til orduniverset, som downloader de helt rigtige ord, der skaber en sanselig og rammende tekst.

Indrømmet – det er s**** sjovt, og det giver mig et kick at se en tekst udfolde sig på skærmen.

Ord er magiske.
Ord fremkalder følelser.
Ord forbinder mennesker med hinanden.
Ord vækker tillid.
Ord skaber troværdighed.

… og ord fremkalder det budskab, du har til din omverden.

Når ord griber hinanden kærligt og autentisk og folder sig ud, sker der noget med den, der læser dem. De får lyst til at læse mere – fortælle andre om dig – købe det, du tilbyder.

Men … når du skal fortælle om dig selv eller din virksomheds fortræffeligheder, kan det være svært at finde ordene. Har jeg ret? Janteloven stikker hovedet frem – og så bliver det til almindelige tekster uden saft og kraft. Tekster, der ligner alle de andres.

Skal dine tekster få englene til at trutte ekstra højt i deres gyldne basuner?

KONTAKT ORDgefühl, hvis du har brug for en boblende ordfond, der får dine kunders tænder til at løbe i vand og gør dem varm om hjertet og blød i knæene.

Gi\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\' lyd fra dig på tlf.: 2571 2511 - eller pr. mail: charlotte@ordgefuhl.dk
Aktiviteter
Bruttofortjeneste
-
Resultat før skat
-
Seneste offentliggjorte regnskab
Reference
Virksomheden har ingen referencer.
Charlotte Lind
Ejer
Tlf.: +4525712511