×

Find virksomhed eller søg efter en branche

EBS NORDIC APS Premium CVR-nr 30238206
Virksomhedsrådgivning
Jernbane Allé 14 5250 Odense SV
Anpartsselskab Etableret: 24-01-2007
Intro
OM EBS Nordic ”Energy Business Solutions Nordic”

EBS Nordic er en ny etableret konsulentvirksomhed (August 2017) med fokus på energi- og forsyningssektoren. Vi er en ung, men allerede succesfuld virksomhed i hastig vækst.
Vi har samlet en række af de bedste konsulenter og kompetencer inden for netop denne branche og vores skarpe fokus hjælper os med at tilbyde de mest innovative og værdiskabende løsninger til vores kunder.

DET BEDSTE FRA DE STØRSTE
Med en baggrund fra nogle af de største nationale og internationale konsulenthuse som EMT Nordic, Sonlinc, KMD, EG, CGI, Powel, Infor m.fl. har vi taget en række kompetencer og metoder med os.

Du får i et samarbejde med os en struktureret partner, der arbejder efter fakta baserede metoder – og som kontinuerligt fokuserer på, at skabe mærkbare resultater for vores kunder. Vi differentierer os på to væsentlige parametre:

• Vi vil være specialister
Vi er et specialisthus, hvor man ved alt om noget i stedet for noget om alt. Det sætter os i stand til at tiltrække dygtige konsulenter, der brænder for netop deres kompetenceområde og som har dyb erfaring inden for energi- og forsyningssektoren. Det kommer vores kunder til gode, som kan trække på stærkt motiverede konsulenter, som kender sektorens forretningsprocesser ind og ud.

• Vi vil være nyskabende
Vi forsøger også at adskille os fra de store konsulenthuse på et andet væsentligt område. Nemlig ved at være opsøgende, nysgerrige og nyskabende. Vi kommer med en tung erfaringsbase, men er på grund af vores størrelse og unge alder ikke hæmmet af historiske og bureaukratiske begrænsninger.
Derfor kan vi lettere tage fat på vores kunders mest presserende udfordringer - med en kombination af erfaring og nyskabelse. Det fokuserede og innovative miljø tiltrækker de dygtigste konsulenter, som bliver motiverede af at kunne gøre en mærkbar forskel i en virksomhed, hvor man kan tage initiativ og få ledelsesansvar.

Med andre ord: Vores fokus er vores styrke ★
Bruttofortjeneste
345.000 DKK
Resultat før skat
258.000 DKK
Seneste offentliggjorte regnskab
Reference
Virksomheden har ingen referencer.
Jesper Kaysen
Adm. Direktør
Tlf.: 52147236