×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Boligkontoret Danmark Premium CVR-nr 31386616
Ejendomshandel og udlejning 350 medarbejdere
Sivlandvænget 27B 5260 Odense S
Forening Etableret: 01-10-1979
Præsentation
Boligkontoret Danmark er et non-profit, alment administrationsselskab, der har til formål at virke som administrator og konsulent for almene boligforeninger og boligselskaber. Vores opgave er at udføre alle administrative, økonomiske og tekniske opgaver i forbindelse med administration af alment boligbyggeri under opførelse og i drift. Vi administrerer godt 31.000 lejeboliger for vores 59 boligselskaber samt ældre- og plejeboliger for 14 kommuner/regioner.

Unikt fællesskab og tryghed
Opbygget som et foreningsbaseret fællesskab er vi til for at tjene vores boligselskaber – ikke til at tjene på dem. For de boligselskaber, vi administrerer, er samtidig vores ejere og vores øverste myndighed. Sådan har det været, siden vi kom til verden i 1948 som et ægteskab mellem små boligselskaber, der i fællesskab ikke bare kunne få en ordentlig boligadministration til en ordentlig pris, men også trygheden ved høj kvalitet og driftssikkerhed.

Vi tilbyder stadig den dag i dag vores boligselskaber trygheden ved en driftssikker, nærværende og faglig stærk administrationsservice, der er tilpasset netop vores boligselskabers behov.

Lokalt tilstede
Vores organisation har i alt ca. 180 medarbejdere og er indrettet decentralt med et hovedkontor i København og lokale afdelingskontorer placeret i Hillerød, Allerød, Espergærde, Holte, Odense, Ribe, Silkeborg og Sakskøbing. Vi tror nemlig på styrken i at være lokalt tilstede. For vores beboeres, boligsøgendes og beboerdemokraters oplevelse af et nærværende samarbejde med os er helt afgørende for, at vi som foreningsbaseret boligadministration kan leve op til ambitionen om, at alle kan føle sig hjemme hos os.
Aktiviteter
Bruttofortjeneste
-
Resultat før skat
-
Seneste offentliggjorte regnskab
Reference
Virksomheden har ingen referencer.
Kim Johansen
Forretningsfører
Tlf.: +4530577094
Mail: kijo@bdk.dk
Line Klelund Højsgaard
Chefkonsulent
Tlf.: +45 26279865
Mail: likl@bdk.dk
Conny Bruun
Chefkonsulent
Tlf.: +45 23 71 39 13
Mail: cobr@bdk.dk