×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Middelfart Sparekasse Odense Afdeling Premium CVR-nr 24744817
Erhvervsservice/finanssektor/rådgiver/konsulent 421 medarbejdere
Dalumvej 54B st 5250 Odense SV
Særlig finansiel virksomhed Etableret: 27-04-2010
Præsentation
Der skal være en tydelig forskel på Middelfart Sparekasse og andre pengeinstitutter. Det skal give mening for dig at være kunde i Sparekassen, og det skal give mening for medarbejderne at gå på arbejde.

I Middelfart Sparekasse har det altid handlet om andet end den økonomiske bundlinje. Vores succes skal i lige så høj grad måles på, at vi gør en positiv forskel for vores kunder, for vores medarbejdere og i de samfund, hvor vi har afdelinger.

Vi blev stiftet i 1853 med det formål at afskaffe fattigdom ved at lære fattigfolk at spare op – og samtidig ville vi bidrage til udviklingen i Middelfart ved at lade kundernes indlån gøre nytte som udlån til virksomme håndværkere. Vi blev stiftet som en forening af håndværkerforeningen i Middelfart, og det er derfor ikke uden grund, at fællesskabet altid har ligget os på sinde.


TIL FÆLLES BEDSTE
Vores samfundsambition er, at vi vil være ”Til fælles bedste”. Det var det fundament, Sparekassen blev stiftet på, og vi driver Sparekassen efter den værdi den dag i dag. At være til fælles bedste handler om, at vi vil styrke fællesskaberne. Både fællesskabet med kunderne, fællesskabet på arbejdspladsen og fællesskabet i de områder, hvor vi har afdelinger.
Bruttofortjeneste
-
Resultat før skat
-
Seneste offentliggjorte regnskab
Jobopslag
Virksomheden har ingen jobopslag.
Henrik Skregeskov
Erhvervskundechef
Tlf.: +45 30907501
Sune Hasseltoft
Erhvervschef
Tlf.: +45 20826192